diumenge, 29 de novembre del 2015

FINAL TEMPORADA 2015..i molt fred!!

Acabo de passar una setmana intenssisima. Molt però que molt al limit d'hores ocupades, i el que no entenc, es d'on he tret quatre dies, per poder fer algo.... be, en el fons si ho entenc, quan el que fas t'agrada, treus d'on no n'hi ha... i aixi es tal i com ho estic fent, i crec que seguire fent durant molt temps. Crec que la tipica frase de fins on el cos aguanti, me la puc aplicar al 100%..i intentarem que el cos aguanti molt!!

Avui no m'extenc, de fet, ara vaig a començar a preperar unes cosetes que tinc previstes explicar amb dies i setmanes properes, i es que ha costat a que arribes tot el material que estava esperant, que estavem esperant. Però ara, i de cap, l'allau de novetats està essent brutal!

El test de les Scott Foil i SolAce disc 2016 de dissabte. Les noves Sidi Drako per BTT que estranare en Breu, la nova Scott Scale 27'5 plus que aquesta setmana que entra vull provar a fons, que pels que no sabeu que es, es la nova mesura de roda que crec que te molt futur per endavant, no es una Fatbike  perque es molt mes prima, ni una roda convencional perque es molt mes ample, un terme mig vaja.
l?experiencia del primer muntatge sencer d'una Bici per discs amb tots els avenços que Scott ha introduit per a elles, eixos passants, frens Falt Mount...etc.

I lo bo, o no, perque ja tinc dubtes d'atrapar-ho tot, es que encara no estem! falten coses! Cascs DotOut per l'equip.....entre d'altres coses...
A mes, el periode d'inscripcions per curses importants ha obert la beda. Estic, estem inscrits alguns Fanatiks ja,  a la Volta a Ibiza 2016, i sobretot, sobretot, i mentre ho escric se'm posa la pell de gallina, tot i haver-hi participat dos cops ja... la PDFNS" que son aquestes inicials? senzill, Pedals de Foc NON STOP!!!
De tot i haurà temps de parlar-ne, i d'entrenar-ho, com no! de Moment, estic disfrutant sortint, i patint sense objectius, Pujades a Bellmunt, alguna al Matagalls, per primera vegada ;)!!! la BTT de Gurb......
Ara però i deixant com a entrada tot el que comento,  Deixo penjat el video del Resum FANATIK 2015, han tallat el So degut als derets d'autor, pero si teniu una estoneta de 10 minuts,  i voleu veure com ho hem viscut, aqui s'hi queda!
Ahir, vam fer el sopar final de temporada...on va quedar mes que clar, que hi han ganes de mes....o sigui que, no val a frenar!!!!



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS