dimecres, 31 de desembre del 2014

BONA SORTIDA 2014, i SOBRETOT BONA ENTRADA 2015

Despedim un any, que  va començar fred i dificil,  però alhora amb molta il-lusió, una il-lusió que a complert totes,, o gairabè totes les expectatives. Ha sigut un any intens, amb moments espectaculars, amb moments dificils tambè, amb alguna que altre batalla interna sobre el nivell d'intensitat i exigència al que estavem arribant alguns, però amb un resum global que amb escreix, justifica que tot el que fem amb aquest mon  de les dues rodes, tot el que pedalem i per el que pedalem, val la pena.

Ha estat un any que un grupet petit, innocent, amb poca experència, neixia i es feia gran mica en mica, Fanatik Bike, on he posat totes les meves ganes per tal de  que molts que s'intruduien amb aquest mòn, els hi fos una mica mes fàcil coneixer, i viure expèriencies imborrables, i ara,  acaba l'any, poguent dir que de ben segur, en molts casos, aquest objectiu ha estat possible, hem crescut, i volem seguir creixent!

El 2015 promet, ganes en tinc, i les eines per passar-ho be les tenim nosaltres mateixos, Salud, ganes i il-lusió, que ajuntat amb dues rodes a sota  les cames, es tot el que fa falta per disfrutar....

Bon Any a Tots, amb els que he tingut la sort de compratir hores a sobre una bici, i tambè amb els que no hem coincidit, que segur que a l'any que entrem, aquestes hores hi seràn.

BON ANY 2015 A TOTS!!!!!!!




MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS