dilluns, 21 d’abril del 2014

TOCADET!!! SETMANA SANTA A FULLLLLLLL

Doncs si, ja es història, i quina història de setmana!!! la tenia  mes o menys ideada aquesta setmana, el que no pensava es que poguès sortir tan be. Bon temps ( els dies que tocava pedalar alemnys:) i a mes, completant tots els objectius que m'havia proposat. Acabo una mica amb falta de xispa.....sense gaire energia, buit...però la setmana entrant....serà de recuperacó, assimilar esforços ( com costa això de sortir a pedalar sabent que no pots apretar ) i que tota la feina feta aquests dies, fagi efecte.


Vorejant els pantans de Sau Suesqueda amb en Jordi Alberch


Hem disfrutat de una setmana espectacular, he disfrutat!!!! , i gràcies a això li he fet caure casi 25 hores de bici. D'acord, el dilluns Sant ha set una mica tornar a l'hivern.....però tot i això, un Bellmunt molt de relax i amb companyia exel-lent ha caigut......i que nomès ha servit per arrodonir els dies de festa que començaven dimarts amb en Jordi i Isra fent 120 kms de BTT ( em pensava que en Jordi em mataria per fer-li fer una volta tan ligth, que va acabar essent dura, això si:) ), un dimecres fent una ruta tipica i que m'agrada molt, fins a Platja d'Aro........un  dijous de carretera pel Berguedà. que havien de ser 3 horetes i van acabar sortint casi 6,  i 160 kms amb en Xevi Pons.... arribant a casa amb el cap nomès pensant en menjar,  i ja sabeu que vol dir aquesta sensació..........fregant el pajarot!!!!

Un Divendres espectacular amb la Saturday's Torelló, amb companys inmillorables, mes de 30!, amb un recorregut dels que per molt que repeteixi no em canso.....Olot, Coll de Capsacosta, Campordon, Coll D'Ares, Prats de Molló, Coustoja, Tapis, Figueres, Besalu Olot... 177 kms amb menys de 6 hores........Sensacions al principi del dia de cansanci.......normal desprès del dia abans....però acabant amb bones sensacions!

I per acabar......un dissabte dels meus, coca a Perafita amb carretera...ideal per estirar cames, i dir eiiiiiii...això es vida, això es bici, això es entrenar...això es disfrutar!!!!!!!
les millor imatges del que ha estat aquesta setmana per mi, les deixo aqui sota. Ara, i si soc capaç com deia al principi, setmana de molta calma, per acabar-la dissabte vinent al Marató dee los Monegros, que hi anire amb tot el gas que el meu cos sigui capaç de donar....i ja es veurà que passa....
Desprès tocara mentalitzar-me per la setmana seguent, 3 de maig, on amb en Jordi Alberch, Jordi Sanchex i algu mes que caurà a última hora segur, farem la UltraBike...ufffff, 230 kms i +6000m de positius.........que la veritat, tot i saber que serà dura, em ve de gust!!!! fondo a sac....combinat amb entrenos curts i durs entre setmana, haurien de portar-me al dia 11 de Maig, Terra de Remences, i al 16/17/18 de Maig, Rioja Bike Race....a tope de forma.....però.....esperem a que vagin arribant aquests dies????? SIIIIIIIIIIIIII, bona setmana!!!!













MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS