diumenge, 12 de gener del 2014

EN PLENA SUMA DE DiES DE BASE

Havent passat les festes del tot, el cap ja pensa totalment en preparar el cos per el que serà un periode competitiu força intens, el cos........ i el cap....que tambè s'ha de cuidar:)

Sortida d'ahir dissabte amb la Saturday`s Torelló, amb en Xevi Lopez and company



L'Esteller al cap devant del Grup Saturday`s
Nose perque....be potser si, però porto uns dies fent servir la bascula mes del compte.....imagino que els turros del Nadal, surten a flor al cap d'uns dies, o sigui , ara, i la bascula em te una mica espantat. Els que no estan ficats a dins el món aquest de la bici, evidentment em tracten, o ens tracten de bojos....però els que fa temps que estem ficats amb això, sabem que aquests 3 o 4 quilets, s'han de perdre.........com costa treure les galetes de la dieta!!!!!!
En el fons, se que quan es començi a tocar l'intensitat als entrenos, els quilos marxen ràpid, però lo bo seria començar el periode aquest una mica finets.....a veure!
La setmana ha estat tranquila, esportivament parlant nomès!!!!!! 2 hores dilluns,  i al Gymnàs, 2 hores dimecres. Dissabte 4 hores de carretera voltant la plana amb la Saturday's, on tot i no fer una votla espectacular,  en Lopez va aconseguir treure casi 115 kms de les carreteres de la Plana de Vic, que no esta gens malament.  A mi com a minim, em va servir per fer un entreno perfecte casi....a mes, amb dies aixi, de base, que es aborrit, quan els pots compratir amb un bon grup, es fan moltissim mes distretes...........i ahir va ser ben be aixi.




Avui diumenge, i per tancar la setmana, junt amb els dos Jordi's de la costa,i l'Enric Salvans, ens hem fet un tomb per la NII,  de Premià de Mar, a Tossa de Mar i tornada, 110 kms, amb encara no 700 metres de desnivell positiu, que semblen poc, però carai, us puc assegurar que fets a ritme, no estan gens malament, ja que en tota l'hora, practicament no pares de pedalar. Com a minim jo, puc assegurar que he arribat al final, amb moltissima gana. i això sol ser simptoma d'algo....
Unes mandarienes, una barreta de proteines, i una mica d'aigua, i com no, unes galetes i solucionat.....:)


Ara toca encetar tercera setmana, que ara, fins als vespres del mateix diumenge, no se que em proposaràn d'entranament....el que si estic veient, es que de moment, em passo mes hores a sobre la bici que l'any passat ....crec que a partir de març, la cosa canviarà respecte l'any passat.....mes intensitat però menys hores....ja us explicare:)


Per acabar dues coses....com no, fotos del dia d'avui.........que no ha estat litght, i la mes important, que es agrair a tots els que esteu confiant amb el projecte que m'he involucrat de ple aquest any, Fanàtik Bike....de moment m'esta portant molta feina... ( per això deia al principi que esportivament parlant la setmana havia estat tranquila ) però tan sols veure que molts teniu ganes o us sentiu indentificats amb el que estem batallant perque sigui i tingui un nom, gratifica tota la feina feta....a hores d'ara ja som mes de 30, desde gent que mai havia tingut licència fins d'altres que son molt mes comempetitus...tots tindrem lloc i farem una bona famila de tot plegat....i això que l'any acaba de començar! PEr cert, Dijouas mateix, a Fanatik Botiga, e les 19:30, es farà la presentació oficial del Club...on exposarem el que ens ha dut a crear aquest nou projecte, però on sobretot, m'agradaraia intercanviar opinions i dbtes amb els que ja formeu part del Culb i inclus amb els que encara no, però us agradaria:)... Us hi espero!
Apa..unes imatges d'avui......i fins aviat!


Maca no la imatge??????


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS