diumenge, 14 de juliol del 2013

MONTSERRAT..una Clàssica Saturday`s!




 


Fa dos anys ja, i tot just quan alguns començavem a conèixer que era això de la Saturday's Family,  m'enterava que organitzaven cada any una sortida a Montserrat. Eren 200 quilòmetres, i rascant els +3000 de desnivell positiu, aixó si, fora d'época "competitiva", i per tant, lliures d'anar com volguessim de rimte ( això casi ja es una norma ultimament però jeje ).
Aquella experiencia va ser tan bona, que dos anys desprès ( l'any passat va coincidir amb la Quebrantahuesos ) hem repetit.....i sense cap dubte, i tot i "l'escabetxina" que sempre hi ha al tornar, ja que es fa durissima la tornada...el regust del dia a Montserrat ha estat magnific. L'assitència no cal ni parlar-ne...poder de convocatoria elevadissim sempre, i ambient genial com sempre tambè.



La volta seria massa extens detallar-la, casi 210 kms al final, donen per molt, però si que cal dir, que es una zona que no esta en el que diriem el nostre radi d'acció, els de la part Nord de la plana, ens sol agradar mes tirar cap al Ripollès i la Garrotxa, i per tant, agafar algun dia, i voltar per llocs i carreteres inèdites sempre es posa be.
A mes, a la ruta original, aquest cop en Lopèz ( el rutòmetre de la gent de la Saturday's ) hi havia introduit una variant a l'hora de ascendir a Montserrat, passant per poble i carretera poc transitada, relament espectacular, Marganell es deia????


Sigui el nom que sigui, la veritat es que va ser encertadissma l'elecció, i que tot i estar una mica lluny per amar-hi sovint, segur que repetirem.

Si algo va tenir dolent el dia, va ser que ens vam deixar amb en Comellas, a "casa", ja sigui per malentès en l'hora, o falta de previsió, però no va poder contactar amb el grup tan gran del que IBT n'erem una petita part mes, llàstima perque realment valia la pena fer una sortida a ixi:)





El tema sensacions, ja es una altre cosa. Es nota que la part final d'aquesta primera mitja part de l'any, sen`s ha fet llarga. Començar a exigir al cos al mes de Març, i voler aguanar fins al Juliol en una bona forma, es clar que es fisiològicament impossible. Evidentment, el rendiment sol ser bo, nomès faltaria, fem moltes hores de bicicleta! però la xispa, la capacitat d'aguantar segons quins ritmes, etç, a la majoria, ja ens costa, encara que tambè es bo  veure, com sempre hi ha algu que te gas per fer-te patir força....i el dissabte, d'aquests, n'hi havia mes d'un...això es salut!


Trio de "Class"

I com que estem aprop de vacances, i tambè va be de vegades, no colapsar als milers i milers de lectors del Blog ( jajajajajaja ), que millor que veure la sortida de Montserrat amb imatges i no pas llegint tant:)......encara que recordeu, que de pedalar, no parem....sigui al nivell que sigui, al ritme que sigui, i amb els objectius que siguin, la questió es disfrutar de la bici...sortint a estirar cames avui, amb en Miki i en Xevi, i sense anar mes lluny,  arribant a Torelló,  en Charlie a una terrasseta fent la "birra", en Javi Castillo que arribava de fer una bona volta pel Cabrarès amb BTT...i de ben segur que no eren els unics...I fins i tot l'Arnau, amb la Judith, s'han atrevit a mes, i han estat aquest mateix diumenge veient el final d'etapa del Tour de França al Mont-Ventoux.....es pot de manar mes? be si.....que no ens plogui cada tarda....jeje, però això ja es una altre història....bona setmana a tots!!!



Aqui en faltaven uns quants, però per començar a tirar fotos.....no esta malamet!



Gran Grup la Saturday's!!!!!

Isma.........al seu estil:):):):)

Charlie....content eh!!!!

Eloi i Crosas.....bon nivell!

CUCU!!!!!!















MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS