dimecres, 19 de juny del 2013

QH QH QH QH QH QH QH QH

OBJECTIU / DIVERSIÓ, QH 2013!


Si, es veritat, estava promès amb mes detall un resum de Terra de Maquis, però això de haver d'estar a tants llocs, de vegades te repercussions i es que.....no hi ha temps per tot!!!! de Fet, estem a mitja setmana, i qui ho dira, la Quebrantahuesos a tocar!!!!! ens estem menjant la temporada a queixalades, i grosses.......!!!!!
De Terra de Mquis, aquests dies encara quedaven brases...l'Arnau i l'Eloi dilluns i dimarts no han tocat la bici, i avui, amb un sol Bellmunt n'han tingut prou, i a sobre, i per el que comentava l'Eloi, tot i no pujar ràpid, notava que pujava forçat......i es que normal! el desgast de Maquis, es bestial....dels Jordi's fa un parell de dies que tampoc en sabem res, i es que deuen estar.....d'aqui 10 dies Pedals de Foc Non Stop!!!! ( si es pot fer clar, perque Viella està..... )
El que si podem fer, es mostrar amb quatre imatges mes, el que va ser el cap de setmana passat, que encara que sigui tard, les imatges sempre valen mes que mil paraules no?
Cim de Coll de Jou, 1650m ( sota el Taga )


La veritat, es que la volta que va sortir amb en Xevi, s'ha de repetir amb mes colla, aquests paisatges son per enmarcar, dels que nomès estar-hi dins, donen un benastar impresionant....els que han experimetat amb això, sabem de que va:)
A mes, si a sobre, inventes una parada amb un pà amb tomaquet, a un lloc de posat d'estiu, la volta pot ser ja complerta, i es que a Tregurà de Dalt, i amb unes vistes impressionants, s'hi troba aquest Fonda que es pot mig intuir a les fotos, amb una terrassa, que amb dies de sol radiant, permet veure  tota la Vall de Camprodon

S'intueixen bones vistes Oi?





I clar, no erem els unics que vam pedalr el Cap de setmana, que com ja sabeu es va allargar fent les 3 Nacions el diuemnge a Puigcerdà, en Javi Castillo penajva fotos al facebook de les seves rutes de BTT, en Sepe debutava amb colors IBT.....
SEPE

no tot es anar a Sac,,,hi ha moment per fotos tambè!
Serra Cavallera.....



En Jordi Alberch, despres de la priemra etapa de Terra de Maquis.....KO total!
L'Eloi i Arnau, amb en Raul, Terra de Maquis MAN!!!
I com no, abans d'encarar el cap de setmana que ens espera alguns, força intens tambè ( n'hi ha que ja tenen la primera part de temporada ellestida :) ) , i que servirà, per fer l'últim entreno fort previ a Pedals de Foc Non Stop, unes imatges mes, divertides, de Terra de Maquis.....




A disfrutar del Finde............que serà llarg! I IBT estarà  a Sabiñanigo, QUEBRANTAHUESOS 2013!!!! i tambè recordar, que el Team Mi-Nardi estaran fent tambè aquest cap de setmana, la Bi600 amb etapes.....vinga!

i AHHHHH aneu recordant els IBT's mes actius, que a mitjans de Juliol, fem sortida nocturna! amb lloc i recorregut per concretar.....però començeu a guardar un divendres de mitjans / finals de Juliol!!!!


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS