diumenge, 9 de juny del 2013

IINTENS PER UNS,SETMANA DE TRANSICIÓ PER ALTRES!

Imatge de la Setmana, David Comellas a la TRANSGERMANY

Aleix Molina, dels pocs acabant la BiciTrailTer!

David Comellas..IBT a la TransGermany!
Abans d'encarar la part forta de veritat de tot l'any, i encara amb la resaca dels que la setmana passada vam tenir events durs, ja sigui a Tracks o la Bonaigua, aquesta setmana, la majoria, hem fet aposta per fer una última setmana de càrrega intensa, tot que hi havien opcions per afinar, com la Cadi-Moixeró, el temps insegur ens va fer plantejar sobre la marxa les opcions per poder aprofitar el cap de setmana.
Berta, Judith i Fatima
La majoria hem fet pel nostre compte, però tot i això, aquesta setmana, hi havia per molts, cites força interessants. La Transgermany acabada, 4 dies de Competició a Alemanya, on en David Comellas, acompanyat d'en Gerard Barnoles i en Ferran "Titot", han tancat una setmana a un nivell per sobre de la mitja de sobres, encara que hi han ganes de veurel's de tornada, perque ens expliquin detalls, segur que interesantissims!
Una opció mes propera.... era el BicitrailTer, que dissabte sortia de Vallter 2000, i acabava en teoria a Torroella de Montgrí...i diem en teoria, perque el dissabte la pluja va ser intensisima, i degut a això, es va acabar suspenent, encara que per les informacions rebudes, la organització va reaccionar tard, i malament, deixant desatesos i amb falta de molta informació a la majoria dels participants. Com no, hi havien Pescallunes, Guillem, Ernest, Isaac, Aleix....els tres primers abandonant al seu pas per Torelló, amb un fred i pluja elevadissims, però de tots ells, l'Aleix, i dos comapnys seus, van decidir que allò que havien plantejat fa dies, s'havia d'acabar..i van aconseguir, arribanr a Torroella a les 21:00 de la nit, amb mes de 200 kms i mes de +1000m de desnivell....Felicitats als tres!!
Però....hi havia una altre cita aquest cap de setmana, la BTT les Guilleries, a St.Julià de Vilatorta, que organitzada pel CC.Calma, han fet passar un mati molts distret als que s'han animat a anar-hi, i entre ells, una part de la "secció" femenina d'IBT, amb la Judith, la Fatima i la Berta, encara que sembla que hi havia algun IBT mes Ivan Garcia:).
La part IBT encarada amb carretera 100%, o sigui Xevi, Miki, Pro....dissabte feien sortida amb la Saturday's, que tenien una opció molt maca, pujant a Rocacorba i Mare de Deu del Mont..encara que havent d'abortar degut a la pluja, com no....d'aqui si que no en tenim fotos, no hi ha manera de que perdin un minut per tirar una foto!!!!!!!!
Divendres, Omplint abans de pujar Falgars

Vistes espectaculars desde els cims de Falgars
La resta, i com que la BTT serà importantissima en el 75% del que hem de fer, Terra de Maquis ( Jordi.A, Jordi .S, Eloi i Arnau ) i pedals de Foc Non Stop ( Jordi.A, Jordi.S i Cristian ) hem centrat mes la feina amb les rodes gruixudes. De fet, mirant les hores totals d'aquesta setmana, recordant de nou que ha estat la ültima de càrrega seriosa, el 80% ha set amb la BTT. Divendres, aprofitant l'horari d'Estiu, aprofitavem la tarda amb l'Arnau, fent 70 kms amb +1900m i 4 hores, pujant a Coll de Bracons per camins fets en l'edició 2012 del Bicicims, durissims en desnivell per cert....que de pas van servir d'aclimatació i primer test del Grup Sram XX1 ( la setmana entrant un mini resum/test de les sensacions ) baixant desprès a la Vall d'en Bas, i tornarnt per Falgars, Qui coneixi la pujada, sap que te una duresa....podriem dir que.....considerable....Els dies previs, havien set una pujada arrossegant pes ( o sigui amb BTT ) a Bellmunt amb en Miki, que per cert, vam acabar com ànecs...i un dijous de Resistència Aerèbica amb la Flaca..fent 3 hores i 90 kms. Ah....i no ens en descuidem!! dimecres, i com a invitació/sorteig d'una iniciativa de Terra de Maquis, que sortejen una inscripció d'última hora, va tocar fer un test de 3 hores a Manresa.....vaja, que setmana complerta, que ha acabat amb guindeta...avui diuemnge.
La volta, ideada a últiam hora de disssabte, ens ha portat de Torelló a Ripoll, St.Joan de les Abadesses, Coll de Santigosa, baixant desprès per una via verda, ( de verda no en tenia res ) fins a St.Joan les Fonts, Olot, i a pujar per "Les Marrades" camí hipertècnic, amb desnivell considerable, que ens a posat a ratlla....han sortit mes de 120 kms, amb +3000m de desnivell, amb mes de 6 hores, caja, que ens fa tancar la setmana amb mes de 20 hores....be, oi?????? Ens quedem amb ganes de saber que han fet per la costa...Jordi's??? aiaiai que ens arribaràn fortissims!


Paradeta a St.Joan de les Abadesses...




Tot i el ritme dur que han marcat l'Eloi i l'Arnau, hi ha hagut temps de tirar fotos, encara que les cares..en alguna, ens delata una mica que el matí no ha estat fàcil.........
Bones Vistes desde el Ripollès

Ens hem ficat en un bon fregat abans de Santigosa...pero amb vistes aixi!





Algun tram on ens hem ben perdut......ha tocat fer equilibris per passar per segons on.

A partide demà, encetem setmana qua ha de ser de molta calma, de rodatges suaus...i intensitats moderades, que toca guardar forces pels caps de setmana, que seràn durs de debò......Explicarem tan be com poguem...els que anem vivint:)


Per si algú s'hi atreveix...aqui sota, la volta de Diumenge.......


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS