dimecres, 17 d’abril del 2013

NO ES ESTIU NO!!!

Encara que portem tres dies de molta calor, en Tomàs Molina, ara mateix esta dient, que no ens hi acostumem...que pel cap de setmana, res d'aixó:) sol si, però amb mes fresqueta!  de totes maneres, els dies que hem tingut de petit estiuet, els hem aprofitat a tope, i nomès calia sortir a entrenar una mica, per creuar-te amb casi tots els coneguts de la plana de Vic que practiquen aquest esport.....vaja, reposar reposar no ho ha fet ningù.
Uns pensant de resquitllada amb la BTT ja...i es que tanta tanta carretera, obliga a tenir nostàlgia , i mes d'un, aquesta setmana no s'ha n'ha pogut estar, l'Arnau avui fent el senglar pel Lluçanes, en Comellas estrenant la Specialized 29 tambè avui....i l'Eloi, que te la roda de la G5 a Urgències, tambè esta liat amb la BTT....de fet, per uns quants, tenim cita la setmana que ve, dissabte dia 27 d'Abril, a la Marató dels Monegros, David, Vidal, Berta, Ferràn i Cristian.....vaja, que algo de BTT, abans de Remences, caurà, i desprès, segur que molta mes, que l'Obejctiu Pedals de Foc Non Stop, obliga a entrenar amb les rodes gruixudes abans d'anar-hi.....però no ens avancem  als esdeveniments!
Aquesta setmana era una mica icògnita la manera d'encarar-la, però fent calculs, i quedant 3 caps de setmana per Terra de Remences, hem cregut oportu, idea d'en Xevi, assitir a la CICLO DE LES GOGES, vaja, que diumenge altre cop canya! hi assitirem forces tambè, i seràn 156 kms,  no masses, però son tota una icògnita, ja que es recorregut nou, i encara que coneixem trams, altres no en tenim ni idea...a veure que surt! I per cert, hi haurà representació INDEPENDENT a la BTT CASES NOVES, a alguns ens feia gràcia anar-hi, però per problema amb les dates, i events, ens es impossible, SORT a TOTS!
Amb "això" hem pedalat aquest setmana.....BMC

La setmana a mes, per alguns està essent de descobriments, i es que l'Enric de Fanàtik, aquests dies ens ha deixat la seva "cabra", BMC, i els 3 entrenos d'aquesta setmana, han estat amb aquesta bici. Sempre es bo conexer sensacions no? i l'estil crono, la veritat es que m'ha sorprès....la bici s'envala moltissim ..........quan les condicions son favorables! quan no, cal estar valent per moure-la, això si, es clar que aquestes bikes, amb potència a les cames, i rodant, son missils, un cop llançada per sobre del 35/40 kms/h....literalment vola, llàstima que cara amunt, siguint tant dures de moure! a que a la foto sembla que hagi d'anar sola? DONCS NO!!! en Fi, Gràcies Enric!


Ah!!! un detall, que en Xevi Castillo ha tingut, que a vegades, d'alló que no en donaries un cèntim, en treus coses tan originals com aquest muntatge.....i es que...no tot es pedalar!

MERSI XEVI!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS