divendres, 26 d’abril del 2013

ANEM A MONEGROS......mmm

No era l'intenció anar a fer la Marató dels Monegros, de fet, servidor tenia ganes de fer la QH MTB maraton, campinat d'Espanya de MTB aquest any, a Sabiñanigo, però proposant-ho una vegada i una altre, no m'en vaig sortir de convençer cap IBT, per anar-hi, i sol, la veritat no em motivava gaire, i menys essent un diumenge, havent de treballar al dia seguent.  L'unic amb ganes era l'Arnau, però justament avui, es el seu aniversar-hi, demà li han preparat festa, i ja el van avisar fa moooolts dies, que no hi podia faltar....en fi, que una llàstima, però no hi anem:(:( i això que última hora, un s'entera de pilots de gent que si hi van....oi Capa??? grr!! si ho vaig demanar per Facebook!!!!




El plan B era repetir Monegros, que es en dissabte, i aqui, si ha sortit algun company que s'hi animat, Comellas, Vidal :)......l'experiencia de l'any passat va ser prou bona, i tot i que es un MTB diferent al que coneixem, perque es tot absolutament pistero, es prou divertit, en un entorn pintoresc i que a mes, ajuda a afinar un xic mes, perque a davant, realment es roda ràpid. Mes de 6000 bikers, molt ambient i molta velocitat..que mes es pot demanar? be si, potser entrar amb la mateixa posició de l'any passat:) 21è, però crec que aquest any serà mooolt complicat! s'ha de tenir bon dia, i que surti tot molt be per acabar al top 20 de 6000 participants, el que està clar, es que per intenter-ho no quedarà.
Avui, i desprès d'una setmana durissima d'entrenament, on fins dimecres vam aplicar moltissima calitat, les sensacions son molt bones a les cames, gens adolorides, i amb força..es una experiencia genial, sortir a rodar, i veure com apretes una mica, just per trobar sensacions, i veus com les cames responen i tenen gas. I es que, el descans, es importantissim, cosa que alguns ens costa apendre de vegades!
La part del Team que es queda aqui, tenen intenció d'atacar Rasos de Paguera, a veure si el temps els deixa.........de totes maneres, la setmana entrant, i ja com a Pre-Remences, tenim preparada moltissima intensitat, i a mes,  a bloc, o sigui, hi serem casi tots els que participem! Ah....bueno, tots no, que no se si ho vaig comentar, però fa una setmana, hem patit una baixa d'última hora, en Guillem, que amb un imprevist domèstic, s'ha trencat la munyeca, mal sort de veritat, i es perdrà la part del maig i juny de temporada. Desde aqui li dono anims, perque es una llàstima que passi això quan mes motivat estas, i mes, sortint les coses com li estaven sortitn....ANIMS GUILLEM!
Diumenge.....mes!!!!!!!!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS