dimecres, 16 de gener del 2013

Era Promès.....CANNONDALE SUPERSIX EVO

Rotor 3D+
La setmana passada ho prometiem, i aqui està.........!!!  la bici d'aquesta setmana es la Cannondale SuperSix EVO.....poc a dir oi? hi han ganes de canviar, i al mercat, tot i que ho ha molt per triar, al final si som realistes, hi han 4 o 5 marques màxim que estan al tope d'evolució...que de fet, son les que tenen els mitjans, aixo si, recordem sempre que amb bici, el que importa es l'Indio!


La base es bonissima, i si el vesteixes be, un cuadro aixi, queda.....d'escàndol. Les bieles, i seguint ja tendència, Rotor 3D+, les tope de Rotor, la veritat, una passada de bieles, que esteticament, donen un toc espectacular a qualsevol bici.





Els colors, mes d'un ja els haureu vist, d'entrada potser no son espectaculars, però un cop muntada, la veritat, queda d'escàndol....



El muntatge, en general es molt equilibrat, sense buscar exquisiteses, mes enllà de les bieles, amb manillar Ritchey Curve superlògic, i potencia igual.....seient Selle San Marco Apide Carbon, i la resta, i aqui es on es demostra, que es poden aconseguir grans muntages sense pressupost massa elevat, es el grup Ultegra, el segon de la gama de Shimano, que permet fer un muntage super  equilibrat, i amb funcionament exquisist, propi de Shimano...



I...per acabar les rodes, aprofitant les que el propietari d'aquest perciositat ja tenia ( qui es, i com a la S-Works, ja el veurem a rodar per la carretera ), i son un muntatge a la carta, amb aros SAPIM de Carbono UD, unidireccional vaja, raids de la mateixa marca plans, i nuclis Novatec de carbono...que posades a la bascula, donen 1150 grs....una passada!




En Miki colaborant amb el muntatge



El resultat el que veieu aqui al costat, senzillament espectacular tambè no? ultimanent el k d'entrada sembla una bici normal, un cop muntada, queda preciosa, i aquesta ha estat igual......aixo si, com sempre, entre gustos......

Ara, el que toca es exprimir-la, que ja començen a sortir dates 2013 de molts events i carreres....i la veritat, hi han ganes, aixo si, mentre, anirem esquivant el fred com poguem, que no es poc!!!

Aquesta setmana, es la tercera ja planificada, i es que els fonaments de la temporada, estàn el que estem fent ara..hores i hores, cada cop mes, a intensitats baixes, i que mica mica aniràn augmentant.....de fet, cap secret, el mateix de fa algun any ja!

LICÈNCIES 2013!!!!!
L'atre bona noticia, es qu per primera vegada, ja tenim les primeres licències IBT a les nostres mans! fa il-lusió i tot!! però ei,,,, nomès son les primeres, que mentre s'escriu aixo, alguna mes ha sortit ja! serem uns quants IBT voltant altre cop, per les muntanyes i carreteres de Catalunya i arreu!!






MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS