diumenge, 6 de gener del 2013

ENCETEM TEMPORADA 2013

Primera de l'Any....
Desprès de un Nadal que avui ha tocat a fi, 2 mesos de sortides sense mirar quilòmetres ni temps ni pulsacions, i si fent llargues parades a esmorzar, aquesta setmana, ha tocat posar-se les piles de veritat, i aconseguir començar el que serà la temporada 2013.
Ahir dissabte, vam aconseguir ser colla, David Comellas, Jordi Carmona, Arnau Cucu, Arnau Soler, Eloi ( es el Presi d'IBT ara! ) Vidal, Miki i Cristian :). Van sortir casi 100 kms, voltant per la zona del Moianès. El ritme molt suau clar, i amb 3:30 min, vam aconseguir l'objectiu, que la veritat, amb les temperatures d'ahir dissabte, era genial disfrutar de la bici de fet, ens vam creuar amb moltissims companys, uns mes simpatics que altres ( encara n'hi ha que els costa saludar al creuar-nos ).....En Marc Corral, Sergi Pingui, Carrasco etc, van fer BTT, i tambè remarcar, que la gent de la Saturday`s, ahir començaven temporada tambè, mes d'un dia ens hi apuntarem amb ells!!!!
En Cucu, com sempre, molts dies amb nosaltres!
Les primeres sortides,  sempre son complicades, costa trobar recorreguts nous que motivin, no poder apretar es fa raro, però encara que costi assimilar, fer-ho, i fer-ho durant un periode de dos mesos minim, si pot ser 3, amb augment d'hores progressivament, aporten unes aventatges que a l'hora de fer curses de mes de 5 hores, a intensitats altes, ajuden a poder mantenir un nivell elevat durant molta estona, Generalement, no som conscients del que significa una bona base, i si, sense fer-la be, es poden aconseguir bons resultats, però amb oscilacions de forma molt accentuats, el que seria una falsa forma, el tipic " avui no tenia bon dia "........., amb bona base, rarament es tenen mals dies, si es fan la resta de coses ben fetes, o sigui, descansar i menjar be:)...en fi, nomès un petit incis, per als que ara, i durant una temporadeta, si faran base, com molts de nosaltres, i per animar...que ja vindràn els dies de poder apretar, i tant que vindràn!
Aixi vam acabar ahir!
Tema apart, durant aquests dies, tocava provar la Genius de 27.5", per problemes tècnics, no ha pogut ser, la bici no estava disponible! però a la que hi hagi la oportunitat, l'agafarem ben agafada, que aixo de les mides de roda, avui en dia es una discussió molt cuotidiana en el mòn del BTT, encara que per el tipus de BTT que fem la majoria de nosaltres, la opinió es clara, 29"!!!! i un any pedalant-hi, no fa res mes que confirmar el que ja pensavem, que es la millor opció ara mateix.....encara que si, els gustos personals de cadascu de nosaltres, es molt a tenir en compte, sempre i quant, hagin provat totes les opcions, de defensen o "ataquen",  perque es força habitual, parlar amb algu, que critica la 29, i la seva unica experiencia, ha esset fer un dia de test, i amb una bici de 14 kg, vaja, poc concloent....
Vaja, tanquem primera setmana de l'any, objectius fets, i encararem la segona amb ganes.

Ah!!! i no ens en descuidem, INDEPENDENT BIKE Torello, ja es club oficial a la fedaració Catalana de ciclisme, podrem córrer amb licències propies, ( evidentment si algu la volgues fer, no hi ha problema, que es posi en contacte amb nosaltres ) i de fet, ja som mes de 20 que hem tramitat la licència 2013, i  encara queden unes quantes per tramitar!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS