dimecres, 12 de desembre del 2012

Apunt de Tancar 2012

Però pensant amb el 2013....!!!!! Son dies d'afliuxar ja del tot, encara que llegint per les reds socials ( per variar ), un s'adona que la gent mes competitiva, els que nomès busquen la manera de superar-se si o si, estan ja capficats de ple amb objectius per l'any vinent, però sino els dona temps ni a reposar!!! I hem de pensar que encara que siguin un parell de setmanes, es bo desconectar! O sigui, que a la Vall del Ges, la majoria d'IBT's, que tenim ganes de canya per al 2013, començem en serio el dia 2 de gener, tot i que ja sabem que les primeres setmanes, son de plena aclimatació a ritmes suaus.
Aprofitant aixo, i que amb una visita a Fanatik, em va comentar l'Enric, que tenien disponible per test, una Scott Genius 2013 de 27'5", He decidit que la provarem:) aquests dies de principi de temporada. Molts teniu aquesta mida al cap, sobretot els que no han provat 29" encara, els que si ho hem fet, la majoria, tenim força clar que aquest pas intermig, no te gaire sentit ( a la llarga i com sempre, les marques seràn les que ens faràn tirar cap una banda o una altre ), però que millor que fer una prova, evidentment tinguent clar quin tipus de bici es, per saber si aquest diamentre de roda, realment s'apropa mes a la 26" o a la 29":), serà en unes setmanes, i si, aqui quedarà escrit:) la llàstima es no disposar d'una rigida per poder evaluar 100% les sensacion envers al que estem acostumats, pero es el que hi ha disponible ara mateix!
Pel que fa a les dates mes properes, sembla que ja tenim un altre any aqui, la sortida de clàssiques que organitzen els Serragrenyada, segur que serà un fart de riure:) a veure que sortirà, però com a minim en Marc Corral, segur que ens deixa a mes d'un bocabadats amb alguna de les bicis que deu tenir preparada. Pels que ja fa anys, ens agradava aixo del BTT, l'any passat va venir amb una Klein que havia esset el somni de molts de nosaltres, de joves. Aquest any quina, Marc?
La foto de les clàssiques , el cap de setmana...avui, la de la Genius 27,5", i la de la que fare servir dissabte,,,,,,,aiaiai





MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS