divendres, 30 de novembre del 2012

UN FINAL DIFERENT...Cap de setmana Inusual!

Doncs si, inusual del tot! perque tot i que d'aqui 15 dies, vaja l'última quinzena de desembre, tocarà paron total de bici durant 15 dies, el primer cap de setmana de Desembre serà molt diferent al que estava previst...per alguns clar!
Demà, dissabte, segur que toca una Mica de BTT, Arnau, Eloi, Isma, Charlie, Marc..etc, en faràn com a minim, ( la resta, a saber ), però lo bo, es que dissabte, i com a culpable principal en Jordi Alberch, IBT tinndrà un equip a les 3 hores de Resiteència d'Areys de Munt, una carrera que fa anys que es fa, però a l'época que es celebra, als de la plana fa que no ens cridés gaire l'antenció...la història surt que al no poder-hi correr en Jordi.S, conviden a un servidor a anar-hi, i res, cap Arenys a fer fogonassos durant 3 hores!
Evidentment el nivell deixa molt que desitjar, però nomès fent presència ja serà molt, o sigui, que a veure com surt aquest mati de BTT per la costa!
La part negativa de participar a les 3 hores, es que serà impossible anar a veure el ciclocross de Vic...hi corren forces de la plana, i de la nostra zona en Cucu, com a minim, hi serà. Els que aneu a veure-ho, sapigueu que es a la zona esportiva de Vic, diumenge al mati, i l'espectacle, està assegurat, sense cpa dubte!
O sigui, cap de setmana a tope  encetant el mes de Desembre, demà Muntanya de relax, amb esmorzaret inclòs, i diumenge canya!  no se sap si es bo o dolent,  encara que si el cap en te ganes, el cos ja acompanyrà, perque de temps per reposar, n'hi haura força aquest Nadal!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS