diumenge, 18 de novembre del 2012

HA COSTAT PERÒ........

El temps no ens ho ha posat gens fàcil, el dissabte ja s'entreveia un diumenge plujós, i aixi ha set. Nomès hi ha un problema, i es que amb gent aixi, de dies dolents, en  poden sortir grans dies...i es que tot i la fredor del mati, que fa que sempre costi activar-se, i tambè, que alguns no havien coincidit amb altres compis dels que sortiem avui, mai, ha fet que el primer tram del mati hagi set mes tranquil...aixo si, desprès, i tot i la pluja, i havent de canviar plans del track previst, i de punt d'esmorzar, ha anat genial.
Ha sigut un mati dels que deixen clar, que sortides conjuntes aixi, un parell de cops l'any s'han de fer, i que tot i que les poques que fem, per una cosa o altre, i sempre per causes alienes a nosaltres, ens compliquen molt les situacions, les ganes de grups i de gent com els que amb mes o menys presència, fem de IBT una realitat, aconsegueixen tirar endavant dies com el d'avui.
L'entrebanc del dia, ha esset la pluja, però el susto que ens han donat l'Arnau i l'Eloi, que han tingut una caiguda forta per una distracció, podia haver set mes greu, i s'ha quedat amb aixo...i 5 punts a la barbeta de l'Arnau, que segur que en pocs dies ni es veuràn:)
Nomès una cosa mes.....Gràcies per compartir un mati Junts, i aviat repetim!!!!!!!!!!!!! INDEPENDENT!!
Qui tingui ganes de veure les poquetes fotos ( i algunes de mala calitat.....tanta pluja ho complicava molt ) nomès ha de fer que clickar al Play.....esperem que us agradi! i per cert, si ho podeu veure una mica en gran, i amb volum...molt millor!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS