diumenge, 4 de novembre del 2012

LLARGS PONTS, Baixa Forma, però disfrutant!

Doncs s'aacaba el pont, per els que n'hem fet clar. Els 4 dies de festa ens han donat temps per poder pedalar força si, però tambè per fer alguna "reunió", entre cometes perque de reunió en solen tenir poc, però es una manera de dir, o d'anomenar a algunes de les xerrades que alguns tenim, pensant i parlant de coses o events del 2013.......però anant al grà, un dels que ara per ara, ens crida l'atenció, i com a regal ( com el que ens fem cada any ) es la Maratona de los Dolomites, Carretera, cicloturista, però d'alt nivell, en tots els aspectes, en quant a recorregut, organització, i participació.....es una mica aviat encara, però que quedi clar, que la maquina de pedalar, no la pararem i que encara que tregui fum, hem de fer rumiar sempre aquest cap pensat amb objectius, que en el fons, es el que ens fa estar vius!
Dijous, carretera amb molt bon día!
A part de tot això, aquestes setmanes queda clar que hem entrat de ple en perdua de forma total. Poques hores de bici, que quan hi pujes, t'adones rapidament que el teu cor ja no esta a l'alçada que estava fa dos mesos, o un i mig, les pulsacions es disparen fàcilment, i la força a les cames, va de mal en pitjor! però ja es tracta d'aixo, o no, depèn molt de quan volem tenir un bon punt de forma, i en la majoria de nosaltres, sol ser entre maig i juny......


Tota aquesta perdua de forma, la fem arribar a base de sortides gastronòmiques, vaja, sortides amb objectiu d'anar a esmorzar a un lloc o altre, de fet fa tres setmanes, vam fer amb l'Arnau, una llista de llocs de la plana per anar a esmorzar, i ja en portem 4 al sac!
El dijous va tocar una mica de carretera, el sol, i les bones temperatures s'havien d'aprofitar, i vaja si ho vam fer, amb 105 kms per la zona del Montseny, que van donar per molt, la veritat es que sortir dies aixi, es un luxe, es ben be, que sortir a pedalar quan hi han ganes, es gratificant, sobretot al arribar a casa, però sortir quan et fa mandra,  es doblament gratificant al arribar, has vençut la mandra, i t'has pogut adonar, que a la mandra, no se la pot deixar guanyar mai, cosa que aquests dies, a mes d'un li deu passar:). Vaja, que ei, si un mati d'hivern, al obrir la persiana, s'entreveuen escletxes de sol, no ho dubteu...a pedalar:)
L'altre sortida del cap de setmana, conjunta clar, va ser ahir, i va tocar BTT, zona? corriolejant per Folgueroles i Sau, un entorn ple de corriols, que va be anar-los guardant tots al GPS, ja que n'hi ha tants, que per els que anem poc amb BTT, ens costa de recordar.

La sortida la va anar guiant l'Eloi, i ens va portar a fer 61 kms, amb +1500, aixo si, amb parada a Vilanova de Sau, per posar creu a la llista de "llocs on esmorzar"!






Algun tram de caminada va tocar...oi Miki??? i es que als que ens falta le tècnica dels Arnau`s o Eloi, ens toca pujar aixi a vegades!

Demà toca encetar setmana, però amb el regust d'haver sabut assaborir be el cap de setmana, de fet, segur que  a part de el que publiquem aqui, i escampats, com ha de ser, molta gent de la Vall de Ges, no s'ha quedat a casa, i fins i tot algun, com en Xevi, que dijous i dissabte feia carretera, avui ha anat a caminar, veure per creure-ho!!!!!
Ah....i últim detall, el dia 18, intentem fer un esmorçar en "petit comité" per els que durant tot l'any no pedalem plegats, anirem a fer-ho a Cantonigròs segurament, o sigui, que els que pogueu tenir ganes, ja ho sabeu, hi ha un event creat al facebbok, a apuntar-se!





L'esmorzar a Vilanova va donar per molt......vaia colla, sobertot quan es posen a fer el "burro"!

ELOI!! l'inventor del Tractor!!! jeje


1 comentari:

Xavi ha dit...

A propòsit del títol del post, és el que toca aquesta època ;-))

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS