divendres, 5 d’octubre del 2012

PETIT ESTIUET....APROFITEM?

Es el que aquest temps tan carecteristic que tenim per la vessant mediterrànea ens depara...la setmana passada pluja pluja pluja i mes pluja, sort que diumenge es va comportar:) i aquest cap de setmana que encetem, pinta molt molt be! tocarà aprofitar no?
D'Ibt`s, sembla que n'hi haurà a tot arreu, però dema molts a Rupit, i sisi, algu tambe estarà a la Cicloturista de L'Eix, que per cert, a veure si feu arribar fotos per poder veure com ha anat als que no hi serem, ja que molts estarem a Rupit.......! qui? Xevi`s, Emili, Toni, Quim, Charlie, Vidal, Miki, Cristian, Isaac.....i altres reservant-se per el BIcicims diumenge, Eloi, Arnau i Cucu...
BTT MANLLEU
La veritat, es que es un no parar, inclus sembla que moltes setmanes repetim la mateixa història, Marxes, pedalades, carreres, cicloturistes.....que duri questa empenta organitzativa que hi ha en general, aixo demostra Salut al "nostre" esport....perque el cap de setman esta atepeït, si, però lo que ve darrera no pinta pas a poca cosa, i alguns, com els dos Arnau`s ( Soler i Cucurull ) ja tenen el cap pensat en fer el circuit català de Ciclocross, uffff, a altres, crec que les piles no ens donen per tant, aixo si, mirarem d'estirar el puntet aquest de forma que sembla que hi ha ara a final de temporada. Hi ha la pedalada de Manlleu, BTT Manlleu el dia 21, la setmana seguent mes pedalades, la del Rovelló a Olost, incloses algunes resistencies, i tambè el dia 28 d'aoctubre, el 2on Open BTT MuntBIke's, a Arenys de Munt....però potser estem anant massa enllà........ara a disfrutar d'aquesta cua d'estiu que estem tenint..i de la resta n'anem parlant!
Diemcres a Bellmunt...per cert, l'equipacio blanca, enmarcada ja! grrrr , negre negre negre ( per ara, jeje )
Ah aixo, si, entre setmana, sortir a pedalar a les tardes, s'esta acabant, però algun Bellmunt, no ens el treu ningù. dimecres en van caure 2!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ahir paperàs dels Indepentdents a la Bicicims! Vaig fer algunes fotos a Collsaplana i a l'arribada, les penjaré al face ;)

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

GRACIES!! ADA!!! ja saps que t'en robarem alguna;)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS