dijous, 30 d’agost del 2012

FINISH SUMMER?????

Sembla que el cap de setmana que ens farà entrar al Setembre, l'estiu ens dirà adeu, si....de fet que l'estiu acabi no agrada, però s'ha de reconeixer que la pluja.....ja tocava! i aixo que alguns no ens agrada gens! sense anar mes lluny, diamrts, amb l'idea de fer un entreno de calitat amb en Cucu, un aiguat enorme ens va enganxar a St.Esteve d'en Bas, quan anavem a apujar Coll de Bracons,  que va fer que per primer cop aquest any, ens haguessin de venir a buscar, ( gràcies Eloi ! ) vaja  entreno a mig fer, i morts de fred! va com va! sigui com sigui, el que esta clar es que l'Agost toca a fi, ara si, i que encetem un mes que serà intens!
Per començar-lo,diuemnge, alguns estarem a Ripoll a Terra de Comptes, cicloesportiva curta però molt intensa, pujant el Coll de la Creueta com a principal alicient, però passant per les Lloses i St.Jaume de Frontanyà, i com no, la Collada de Toses, que un cop coronada, ens portarà ja de baixada, dura aixo si, cap a Ripoll.
COSTA BRAVA EXTREM 9-9-2012
Aixo no serà res mes que el principi, perque mes d'un ja estem inscrits a la Costa Brava Extrem ( Blanes ), una proposta nova, que te un gran alicient si ve de gust fer BTT aprop del mar, aixo serà el dia 9 de setemebre, si, el mateix dia de la Duatlò de Bellmunt, una llâstima, però desprès de molts anys assintint-hi, corrent o de públic, i coincidint amb aquesta proposta tant interessant, aquest any la descartem.
La Costa Brava Exrtem seràn 90 kms de BTT,  amb +2600 de desnivell, positiu clar, a veure com surt!
Per als que no els agrada haver de patir tant, cal recordar que el dia 11 de Setembre, torna una de les tipiques de la comarca d'Osona, la Pedalada de Folgueroles, que enceta el que vulgarment anomenam, " campionat del Mòn de Pedalades", si en tenim mes detalls la setmana vinent, aqui estaràn.
La resta de mes, va essent una incògnita, amb l'única assitència segura ara per ara, a la 100%100 TONDO, el dia 22, la resta, sobre la marxa perque hi han dubtes, tot i que a final de mes, la Selènika tira molt, pel renom que te...però no avançem aconteixaments, que encara queda!
Am, i no ens descuidem que aquest cap de setmana, a Ososna, es fa la perimerea edició de l'Osona Límits, un event que en properes edicions segur que ens i veurà, Sort a tots els que hi participeu, i als organitzadors!


Pel que fa a la setmana, i desprès del  cap de setmana passat tan intens a Manresa i crono de Barraques, es pot dir que les sensacions es posen a lloc, que sobretot a Barraques, les sensacions van ser nefastes, ( l'Arnau no, clar, que va fer 2n! ), però tambè va servir per anar confirmant que el Power2max, es una eina molt eficient per evaluar entrenament o rendiment, ja que va dir ben clar, que algo fallava.....la lectura de desprès ja la de fer un mateix, o entrenador, si en te clar! vaja, que a part del super ruixat que ens va enganxar dimarts, i la pluja que fa canviar plans, les coses van mes o menys com han d'anar, inclùs ahir aprofitant les hores de sol fins al màxim (a dalt ) amb una bona colla!
Ahh! i com no, deixar cosntància que IBT va estar al col de la Gallina ( la vuelta )

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS