divendres, 20 de juliol del 2012

QUE NO PARI!!!!!

Doncs si,  esta clar, estem inmersos en un cercle inacavable, sisi, tots els que poc o molt vivim aquest mon, i es que quan sembla que la cosa ha d'afluixar, no ho acaba de fer del tot!
Perque una entrada aixi? doncs fàcil, el ritme d'hores de bici ha baixat dràsticament, però el ritme d'hores que dediquem a la bici no, i clar, dedicar hores a la bici, no vol dir sempre anar-hi a sobre. I es que ara, molts Ibt's estan descobrint que el mon de BTT tambè existeix, i clar, acabat tot el que teniem pendent, hi han ganes de novetats ( es un dir ). Les 29" ja son una realitat, i resulta que aquests dies, el ritme de moviments amb bicis ha sigut frenètic, vaja, que de ser 3 amb 29", ja es passem a 7 o 8, i clar,  tot aquest moviment de cop, i a una época de l'any que no es habitual, fa que la sensació de que aixo es un no parar, sigui molt elevada!
Ara, i a falta de que estiguem una mica tots assentats amb el tema BTT, ens queda pendent la volta grossa que fa dies que parlem, i no cabem de concretar, com costa lligar caps amb tots els que tenim ganes de fer algo aixi, sortir al mati, i arribar al vespre si cal, pero sortir amb un objectiu, i assolire'l! A verure que serà...
Mentre, demà, i per no refredar-nos massa, farem sortida cap el Pirineu, no massa canya, no masses quilòmetres, ni massa desnivell, vaja, no massa de res, però no deixar que el cos es rovelli, aixo mai! i es que uns amb mes ganes que altres, ja miren calendari per finals d'agost i per tot el setembre inclùs, i per recargolar-ho octubre i tot, que tot i que lluny, aquests dies s'ha divulgat molt una Cicloesportiva que es fara un cop i no es tornarà a repetir, i es que es tan especial com fer tot l'Eix transversal de cap  a cap, vaja, de Cervera a Girona gairebè, no serà per anar a fer "carreres", encara que ja sabem que acaba passant, però si serà una bona experiencia en cas de poder-hi anar, vaja que si a algu li pica la curiositat,  ja ho sap! Aixo si, esteme parlant d'octubre, i per disfrutar. Abans de tot aixo, i per no relexar-nos massa, penseu que toca molta canya! i nosaltres, començem a tenir clar el plannig!! n'anem parlant!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS