divendres, 18 de maig del 2012

A PER LA TRACKS DEL DIABLE NON STOP

Desprès de la ressaca post-Rmenences....toca un mini canvi de Xip. A alguns ens ha quedat clar, que la forma, ha arribat al moment just, inclùs penso, que aquesta setmana i les que venen encara estarem, si la motivaciò per entrenar segueix intacte, una mica de pujada encara, llavors, nomès es tracta de dosificar, i no cremar-se, que coses a fer n'hi ha moltes, masses, i s'han de triar be. Acudir a llocs que ens motivin, i que creiem que serà una bona experiencia.
Sense anar mes lluny, i per treuren`s l'espina de l'any passat, ara anem a atacar la Tracks,( la primera ediciò si la vam poder acabar, i satisfactoriament a mes ). Sembla que aquest any es consolida aquesta carrera, i que la opciò de fer un traçat curt, ha tret la por a molts que no es veien amb forces per fer-la sencera, o que simplement no els venia de gust.
El que queda clar, es que l'ambient serà una vegada mes, i en increment, el d'un día especial, per tant, aquests dies, el que toca es preparar-la amb uns minims, i aixo, vol dir que demà dissabtè, i per refrescar la memoria, anem a fer tota la segona part amb força biker's. A verure si els temps ens deixa fer, que portem dos mesos, mirant el cel cada cap de setmana, i comença a aborrir aixo!
No per aixo deixem la carretera, ni molt menys, de fet, alguns tenen alergia ja al BTT, oi Xevi? i continuaran amb carretera, que de fet, el mateix dia de la Tracks, hi ha una Ciclo molt arrelada ja, que es la Superbonaigua, i en Xevi i en Cucu, estan plantejant seriosament d'assitir-hi...i es que quan ens adonem estarem a 23 de Juny, i aixo vol dir QH, però d'aixo....en parlem mes endavant no?
Bon cap de setmana, i a pedalar a sac!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS