dimecres, 9 de maig del 2012

HORA DE LA VERITAT...Pre-Remences

Fa dies, mesos que s'en parla, que esta al cap ( entre d'altres ), però ja es aqui, Terra de Remences 2012.
La majoria creiem que hi arribem amb els deures fets, ara faltarà que la resta hi acompanyi....de moment el temps, factor sempre a tenir en compte per. aquesta data, sembla que ens respectarà.
La setmana prèvia, esta essent un pel rara, potser la calor que ens ha entrat de cop, es la culpable d'aquest cansanci que sembla que no acaba de passar, i que fa ballar el cap una mica, encara que esperem que per diumenge hagi passat. Estan havent-hi moltrs manerrs de preparar la cita, desde els que agafen tota la setmana a ritmes suas, fins als que ahir, encara vam tenir ganes d'anar a fer un Coll de Bracons, que la mare de deu, quan mes hi passem, mes dur sembla, per diuemnge millor no pensar-hi gaire, perque es un dels punts que al cap, mes li costa saber agafar el ritme.... Serà questiò de pensar que es mitja horeta de patiment, i que llavors ve una bona estona per disfrutar, que la Salit ja vindrà desprès, i acabarà de posar a tots al seu lloc!
De tot el que passi, en podrem parlar diumenge a la tarda, mentre, que cadascú arribi a la cita, de la millor manera que sapiga! Els Independent's , anirem a donar-ho tot, aixo segur, que a sobre, en serem uns quants. I que quedi clar, que si nosaltres no estem a l'alcada, ja tenim noves generacions per fer-nos el relleu generacional, ho veie? Els pekes de l'Agusti en son una mostra...encara que no l'única. Ens veiem diumenge!!!

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

Vinga a fotre canya remencera!! Sort a tots!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS