diumenge, 27 de maig del 2012

COLL DE BRACONS OIX I BEGET....I COLL SANTIGOSA!

Teniem una proposta molt dura com a últim entreno for abans de Tracks, però no va poder ser complert. La intensitat de tota la setmana es va deixar notar amb els 4 que ens vam atrevir a la sortida de dissabte, erem pocs perque per unes coses o altres, tots estavem força enfeinats, a veure si quan acabaem la QH, podem fer alguna sortideta amb molts IBT's en plan relax!
Sabiem que habiem d'acabar de donar tot aquest cap de setmana,  per poder agafar-nos ja la setmana en plan relax, tant els que farem la Tracks, com els que assitiran a la Super Bonaigua, que s'ha de recordad que no tots estarem aqui a la comarca.
La idea era fer 175 kms amb molt molt desnivell, coronant Vallter 2000, però no va poder ser. Fent Coll de Bracons ja es va veure que les forçes anaven justes, i tot i que desprès , i fins a Castellfollit de la Roca, va ser un passeig, el que va venir desprès ens va fer passar les ganes de pujar-hi, tant en quan a terreny com a estat del cel, que no pintava gens be.
A Castellfollit, i un cop disfrutat de les vistes d'aquest poble tan peculiar, comença la carretera que ens ha de portar al petit poble d'Oix, per cert, molt bona i amb una pendent molt lleugera que fa que ascendir-hi sigui com un regal, de veritat!

Però el regal de verritat, ve desprès, perque es llavors, quan comença un port tant dur com desconegut per molts, una carretera estreta però bona, que permet observar el pirineu desde avall i disfrutar-lo mentre vas ascendint metres. Deu tenir uns 7/8 kms, durs, 10% sostingut. Es notava que l?arnau Cucurull venia de dos dies de repòs, i que tot i les molesties de genoll que tenia, anava fres, com ja ens va tenint acostumats aquest any. L'altre Arnau, amb males sensacions, no s'ho rumiava a l'hora de posar un ritme mes lent, i anar fet, vaja, el que s'ha de fer sempre que les sensacions no son bones, apretar per apretar, MAI es bo!
 Aquest esforç, i per el que algún cop s'acosti per aquí, que sapiga que el portarà a un petit poblet perdut en mig del pre-pirineu, petit però amb encant, Beget.
Poc habitual amb nosaltres, però vam fer parada mes llarga del normal, per menjar  una mica, i es va posar be ahir! i mes sabent el que venia....
Perque a partir de Beget, la cosa no aplana, sino que puja i puja, i es que hem d'arribar casi a Mollò per una carretera una mica mes estreta encara, però siempre bona. Aquí l'Arnau es va recuperar, jo em vais quedar a terra de ningù, perque l'Eloi, ahir, si que s'ho va agafar amb calma total, tot i que quan engega l'estufa, el malparit te molt gas!
A Camporodon, i amb 100 kms i 2200 de desnivell ja, haviem de triar, amunt o avall? i ahir va ser fàcil, AVALL! i es que tot i insistir, s'estava notant molt l'esforça de tota la setmana...


Tot i que teniem una alternativa, Coll de Santigosa, aprop de Sant Joan de les Abadesses, que no es un Vallter, ni molt menys, però serviria. Ja que un cop posat al sac tambè, i baixant fins a Torellò, ens van sortir casi 155 kms, i +2800, no impresiona, però van ser durs:)

Desprès d'aixo, esperem una setman molt molt tranquila,omplir be els diposits de gasolina, de la bona si pot ser, jeje, i fer un parell de pregaries per el dissabte que ve, que serà un dia molt molt dur, però que com ja hem dit i pensat molts, s'ha de ser valent de cap, i intentar superar els moments de crisi que segur hi seràn. I es que acabar una Tracks NON STOP, es tan gratificant, que tot l'esforç fet et queda a segon terme...
Vaja, a una stmana de TRACKS!!! i aquest any ens hi veurem molts!


6 comentaris:

JORDI ha dit...

Osti, pensava que no us cansarieu mai, benbinguts a la vida mortal, jaja. Aquest poble a de ser la ostia.
Aviam si pujo un dia i ho fem!
Avui he fet Rutes del Montseny i a estat molt guapo.
Ens veïem la setmana que ve.
Sort a tots!!!

Xavi ha dit...

Veus, la carretera de Castellfollit a Oix no l'he feta, ja m'apunto això que és tant guapa. Salut i sort a la TRACKS!

Cristian ha dit...

Xavi, la veritat es que val molt molt la pena arribar a Beget si.....i gracies pels anims!
Jordiiiii clar que ens cansem, i mes que ens cansarem!

Anònim ha dit...

Can I just say that after finding Blogger: INDEPENDENT BIKE -Torello- on Xoops,
what a delight to see someone who finally understands what they're talking about when it comes to this. You seriously realize how to bring a problem to light and make it worthwhile. A lot more people must have a look at this and see this side of the story. I can't believe you're not more well-known, since you most really have the gift.

My web blog :: 3985

Anònim ha dit...

Hey there, my name is Eaгnest and I'm a fellow blogger out of Calke, Great Britain. I like what you guys are up to. Coming upon Blogger: INDEPENDENT BIKE -Torello- was refreshing and helpful in terms of writing and work. Carry on the nice work guys: I’ve put you guys on my blogroll. I believe it will boost the appeal of my web site.

Feel free to visit my page :: custom ps3 controllers ()

Anònim ha dit...

First of all I would like to say wonderful blog! I had a
quick question which I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
I have had a difficult time clearing my thoughts in
getting my ideas out. I truly do enjoy writing
but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin.
Any recommendations or tips? Many thanks!

Review my webpage: gold and silver buyers

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS