diumenge, 22 d’abril del 2012

DISSABTE DE MOOOLTA CANYA i DIUMENGE PER DISFRUTAR ( BTT CASES NOVES )

El cap de setmana es presentava interessant, perque per dissabte, teniem una de les que cada any ens agrada fer per aquestes epoques, que es pujar amunt, força amunt. Tot i el fred, no hi vam fallar, i en Marc Corral, Xevi Campos, Arnau Soler, Eloi Sanchez, Arnau Cucurull, i Cristian.
La volta era la de l'entrada que hi ha a sota de tot d'aquest escrit, dura, molt dura, que el ritme portat, la va fer mes dura. Fins a Borredà es terreny mes o menys conegut, però a partir de llavors, es terreny ja poc concurregut per nosaltres. Sense dubte, una de les parts mes dures abans del Coll de la Creueta, eren les rampes de Sant Jaume de Frontanyà, semblen les de les Classiques que estan fent aquests dies els professionals, amb desnivells propers al 20%...sort que eren curtes.
Desprès del cafe a la Pobla de l'Illet, tocava el plat fort del dia, i que de pas, encara que dur, molt recomanable pujar almenys una vegada, Coll de la Creueta,  22 kms d'ascenciò, amb un desnivell mig del 6/7%, no espanta no? doncs el que no l'hagi fet, que hi vagi i desprès ho expliqui. Es un port maquissim,  però 22 kms es poden arribar a fer mooolt llargs. En Cucu i l'Arnau van posar un ritme força intens, tant, que la resta o sigui Xevi, Eloi, Etç, no vam poder seguir el ritme ( molt a tenir en compte l'estat de forma den Cucu ), anava agafant referencies de temps que em treien, i cada 3 o 4 kms, pujaven uns 30 segons, vaja, que el parell aquest, van coronar amb 3 minuts de diferència, i aixo es un mòn!

Coll de la Creueta 1888m
Desprès ens va tocar passar una mica de fred, a 1888 metres d'altitud, per força! però anaven a buscar el remate del dia, Collada de les Barraques, que s'agafa desde Planoles i es un coll no gaire conegut,  que te 9 kms, a un 9% de mitjana en desnivell positiu, si, molt dur. Hi vam pujar ja sense gaire gasolina, be, en Cucu no, estava que se sortia dissabte! un cop coronat, teniem 120 kms al sac, i +3100 de desnivell positiu ja, ens quedava la tornada, que tot i que semblava que patiriem molt el vent, vam poder salvar la tornada be.
Problemes mecànics...abans de pujar a Plà de Barraques..
Al final 170 kms, amb +3300 acumulats, entreno de canya al sac, esperem que serveixi per algo!


L'altre part del cap de setmana, ha set fer una mica de BTT, aixo si, cadascu al seu aire........però uns quants d'aquesta colla d'aficionats que som tots els Independent's, en Sergi "pingui", Xevi Valero,  Xevi Castillo, i clar, el que escriu, ens hem presentat a la pedalada popular de Roda, BTT CASES NOVES, encara que tots pel nostre compte, normal! som aixi! allà ens hem trobat tots els que hem anat, la idea era passar un bon mati de BTT, i acumular hores, encara que a un altre ritme, avui no tocava còrrer, be, en Sergi, que pedalava com sempre amb en Josep Juvanteny, a falta de l'Ernest Riu, que per cert, desde aqui li donem ànims ( temporalment li han desaconsellat practicar bici a nivells exigents ), si han pedalat força, tant, que han arribat practicament els primers al final dels 50 kms que havia marcat l'organitzaciò de recorregut llarg.



Sempre es macu, veure Independent`s, sigui on Sigui!
Aquest, en Xevi Castillo en busca del dorsal...per cert, força ambient a Roda, segurament 300 persones hi eren fàcil.









A vegades toca fer cua per recollir Dorsals!! paciencia Xevi!






Ha set divertit poder fer la primera part del recorregut a un ritme tan distengut, sense presses, a vegades es troba a faltar aixo! he pogut conversar una estona amb en Xevi Castillo, i fins i tot desprès, fer alguna foto amb en Xevi Valero. Desprès he collat una mica el gas, i he posat un ritmet una mica mes alt, ( tambè es divertit algun dia adelantar gent i no que sempre siguis l 'adelentat! ) es notava força les 6 hores de bici d'ahir, diguem que faltava gasolina, però com que tampoc es tractava d'anar a tope, ha sigut soportable.

Sergi i Xevi!



Lo millor del dia, tot i que quan pedalo,  em dona la sensaciò que soc una mica antipatic! sisi!  ha set poder fer trams amb gent que per una cosa o altre, ens reconeix, molt agradable! es que el mon de la bici, te aixo, ens piquem amb tot i tothom, però en el fons, a tots ens agrada el mateix, patir sobre la biccleta, i aconseguir objectius , cadascu al seu nivell, si, però aixo es el de menys!



Xevi Valero en acciò


Al final, bona sortida, sortint i arribant desde casa, 72 kms mes al sac, que encara que cansat,  la suma d'hores surt. Ara es tracta de saber descansar com toca, que aixo encara que sembli mentida, es molt dificil, i sabem, o hauriem de saber, que es tant o mes important que entrenar..............!!!









MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS