diumenge, 4 de març del 2012

PORTS DEL MARESME 2012

Esperant en Vidal, que al final no va arribar
CLASSIFICACIONS PORTS DEL MARESME



Doncs desprès de la setmana que hi havia prevista, participant avui a la Ciclo del Maresme, es pot dir que la tanquem sense incidents, i sumant al punt just per l'obectiu de l'any amb carretera, Terra de Remences.
val a dir, que ahir vam fer 120 kms amb +1800 de desnivell, amb xàfec inclòs, te guassa el temps, tota la setmana un sol espectacular i arriba el cap de setmana i.....En fi, coses de l'ofici!


Bona noticia, el retorn de dos insustituibles! Miki i Eloi!


La pluja d'ahir, ens va impedir contactar com teniem previst, amb la gent de Saturday's, al Coll de Vallfogona, però tot i aixo, la volta va ser maca maca, i ja la tenim al sac! a sobre va ser divertida, erem colla..Edu, Arnau, Xevi, Cucurull, Vidal ( es va retirar a mig fer ), Miki, que va afinant,  el retorn de l'Eloi ! i el que escriu! Cristian. El ritme ja va començar a ser alt, però dins un marges, ja que es tractava de no passar-se perque avui tocava molta canya.

PORTS DEL MARESME






Avui ja era una altres història, entrem a març, i comencem a buscar aquell punt de competitivitat, i que millor que aquesta Ciclo. Arnau, Cucurull, Agusti, i Cristianens hi presentavem.  Prometia, i no ha defraudat. El ritme ha set molt alt a la sortida, rodant voltant els 60 km/h, fins i tot el primer port, Collsacreu, l'hem pujat casi tot a Plat, i aixo que veient les rampes, i a aquestes alçades d'any, costa d'entendre, lo bo, es que no anavem tirant coets, els marges de pulsacions, estavent dins limits. Ens hem despenjat just al final, nomès un xic perque no calia gastar mes del compte...per cert, moltes moltes caigudes a la baixada de Collsacreu, la tècnica de frenada es moooooollltttt important! El gran del dia, venia ara, Santa fe del Montserny, i Turò de l'Home ( antenes), . en Cucu, durant tota la pujada ha marcat un ritme molt maco, a mi em venia molt be, em feia anar comode, a sobre teniem els primers aprop ( falten classificacions encara ), i es veia clarament com a mesura que avançava el port, la gent anava caient...de fet l'Arnau, avui amb males sensacions, i a sobre, punxant en  plena pujada, l'hem deixat de veure ja desde aqui ( ha acabat retallant cap a la curta, cap problema, nomès era un entreno ), a partir d'aqui, 50 kms  de plà, que per variar ha servit un cop mes, per adonar-te que el tema tirar del grup, no entra al cap de molt, o sigui relleus 0. Per despedir el Marresme, ens han regalat 3 "portets" que han fet mal, en Cucu no ha pogut aguantar el rtime, i s'ha despenjat a 30 kms pel final, jo seguia amb les meves bones sensacions ( que durin ) i he atrapat el grupet de davant al penútim port, Collsacreu al revès, que per cert, portava un ritmet molt molt guapo, i m'ha agrdat poder acabar al ritme que ho hem fet. En Cucu ha arribat poc desprès, i l'Agusti molt poc desprès tambè. Allà teniem l'Arnau que ens esperava:) ila bona vistia d'en Jordi Alberch, que sen's ha rajat avui, jejejejeje
Setmana al sac!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS