diumenge, 27 de novembre del 2011

A LA MALA BOIRA, BONA CARA!

Per ningù es cap sorpresa, que vivim a una zona privilegiada.....tenim de tot, o casi!!! Però amb aquest tot, hi hem d'incloure la desagradable ( casi per tots ) boira, que quan arriba l'hivern, es fa present qualsevol dia, mentre a la resta del pais hi fa un bon sol, es un dels inconvenients de la Plana de Vic, que hi farem, aixo si, les fotos que ens hi deixa fer son aixi de boniques.
Quan passa aixo, tot sovint de fet, el que toca, es triar sortides que ens portin lluny de la plana, i a poder ser, ràpid, i precisament es el que vam fer ahir tots els que vam sortir.
Per variar, hi havien varies opcions, ja que es impossible  que a tots ens agradi  i vingui de gust fer el mateix, no ha passat mai.....passarà ara! :)
Un grupet, format per en Tarrès, Galvany, Isma, Charlie, Cucu, van triar la opciò mes atrevida, van dinar a Olot, i van arribar a casa pssades les 6 de la tarda, sense comentaris no?

En Xevi, Koki, Maria...com es habitual amb époques de fred, van agafar la "Viano" , i cap a Ripoll, i desde allà, Coll d'Ares, sortida que vull fer aviat, mil vegades hi han anat, i a cap m'hi he apuntat, i a sobre, si fa un dia com el d'ahir, han de ser genials les vistes! Ah, i faltava en Vidal amb els "road's" ahir, va tenir dia de proves amb Niner!! i en Miki, que esta de recuperaciò de les proves que li han fet aquest setmana, una mica paxuxu a principi de setmana, però avui molt recuperat ja...quina por fa per el 2012!!! si sense voler, esta fent el que s'ha de fer, reposar!
El tercer grupet, que va surtir ahir, i que hi ha coneixença clar ( per sort, segur que no vam ser els únics a sortir, dissbte, i aixo sense comptar diumenge! ), vam ser uns altres 6, amb L'Arnau, Eloi, Guillem, Plà, Corral i Cristian. La idea era fer esmorzar a Perafita, que feia molt que no hi anavem, però problemes amb el cabal del riu Ter, ens van fer desviar la ruta, i haver de perdre casi una hora, que ja no vam poder recuperar. Soluciò? parada a St.BOi, que la truita d'espinacs ( encara que soni malament ) es bonissima, i ja no cal ni dir, les pilotilles no? qui no les coneix!




Que mirava l'Arnau? si nomes hi ha boira i mes boira...a sota d'aquest coixi tan blanc, la Plana de Vic,
segurament a aquelles hores, amb molt de moviment per allà a sota..
GUILLEM





Mentre esperem els que s'ho agafen amb mes calma, sempre hi ha temps per fotos aixi de maques! No portavem ni 15 quilòmetres aqui! però qui te pressa a aquestes époques no?





Traient-nos la roba, que feia tan sols mitja hora, ens havia servit de tant....ara ens sobrava tot!!! A partir d'aqui, vam agafar un corriol que algun de nosaltres no havia fet mai, i que ens portava gairebe a sota Sobremunt...interessant Rutilla Ahir..





Imatge clarisima de on acaba la foscor de la boira, i on comença la vida,  maca la foto tambè no?
Era un gran día per fotos aixi...
Desprès de l'esmorzar de truites i pilotilles, que per cert, va arribar ales 11:30 del mati, ( poc mes i fem dinar no pas esmorzar )....vam haver de triar la via ràpida per baixar cap a Torellò, encara que per poder-ho fer divertit, vam anar a buscar el sender que baixa desde l'Ermita de St.Salvador fins a la pista d'Orís, per cert, tram que si la Tracks Non-Stop alguna hora es modifica, te molts numeros per allargar-se per aqui, ja que li afegiria un punt de duresa a la part final, ja que enlloc de baixar directe a Torellò, abans s'hauria de pujar uns 300 metres per les pistes que porten a l'Ermita, i llavors agafar el sender cap a empalamar de nou a la pista principal, molt divertit per cert.....


Com es evident a la foto, just abans d'agafar el sender comentat, en Guillem va tenir problemes amb la roda, punxadeta i voltereta inclòsa ( de la voltera no hi ha foto, llàstima ), com es pot veure, tothom l'ajuda un pilot a arreglar la punxada, sobretot l'Arnau, jajaja!
 A partir d'aqui, i un cop arreglat el problema, baixada fins a Torellò, on es posa stop al Garmin, que ens dona els 50 kms, i  +1500 de desnivell, no esta malament, per una sortida tan tranquila...






Cadascu a lo seu....queda clar..




Per acabar la setmana, hi haviem moltes ganes de fer un Bellmunt un diuemnge asolellat d'hivern ( desde la Dualtó qui no hi pujava ), 
i la veritat, s'agraeix, a baix,abans de pujar, al cementiri, hi havia l'Arnau, que hi anava  a pujar corrents ( entreno per la cursa d' Anardal't, o com s'escrigui ), En Sergi Ramos en Cucu i algun altre company, tambè s'animaven a fer un Bellmunt, i tambè molta altre gent, que evidentment, buscaven la manera d'escapar de la boira, fàcil d'aconseguir pujant alla dalt! un cop a dalt, una imatge, per vairar, val mes que mil paraules!
Demà encetem setmana, i gairabè mes, ultim de relax, on mes d'un inclourà 15 dies de repòs abosult, o casi! Gener serà una altre història, enceterem any i temporada, però per aixo, encara falta una mica, o sigui que a disfrutar del que ens queda d'any!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS