dimecres, 5 d’octubre del 2011

Renovant l'Armari,,,,,si, ara que ve el fred!!

Acaba la calor, segur que aquesta setmana es l'última de un sol dels que escalfen, de fet, avui, amb una sortida maca, de les tipiques d'estiu....amb carretera, et pots adonar perfectament que aixo de sortir a les 6 i arribar a les 8...es impossible, a no ser que vulguis arribar de fosc.....En fi, pocs dies ja aixi,  pero avui era inevitable, ja que tocava estrenar una de les coses mes esperades aquest 2011, la FOIL!  i l'estreno ha set genial, sortida de les bones d'estiu, arribant casi a les 8, avui casi foscc ja,  amb en Charlie, i en Guillem! ruta de St.Bartomeu, Vic, Manlleu i Torellò, 60 kms, a bon ritme!
 Fa uns dies presentavem la Flash d'en Marc Corral, espectacular, oi?
 Aquesta setmana toca la Cristian Foil, ha trigat a arribar, i muntarla al gust, van soposar 8 hores de treball intens! aixo si, molt agradable! es va haver de desmuntar sencera, i un cop amb el cuadre a la ma, i desde zero, començar el muntatge a la carta, amb tot el material que mica amb mica, i triat amb molt de compte, havia anat recopilant desde fa 2 mesos...el resultat, aquest....  era inevitable! hi havien ganes d'estreno!


Aqui dalt, amb el muntatge a mig fer, o força enllestit...el mes complicat, sens dutbe, passar  el cablejat per disn el cuadre, queda super polit un cop fet, pero la feinada es considerable, aixo si, per a pròxims muntatges, ja hi ha truc :)

 El pes, sense buscar components hiperlleguers,  ni massa elitistes, ha quedat amb una xifra de les mes idones, entre 6 i 7 kg....doncs aquesta, al Mig!





 Despres de les 8 horetes distret, el resultat es força bo, en viu, guanya, sens dubte, i pujat a sobre, ja es........ara tocarà fer-la patir, be de fet, el que patirà o ho hauria de fer, es el que hi va a sobre!!!


F

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Impressionant....... la moqueta verda d'on tens la Flash, tens l'habitació emmoquetada com si fos un stand de cannondale, això és devoció de veritat per una marca jajajaj...

L'scott bufff... què vols que et digui, et felicito. Ja tens SRAM tant en btt com en crta.

cajuanuix ha dit...

ostres, felicitats, quin tros de bici!!

Cristian ha dit...

uepp!!!! Xavii, son les dues meves preferides, Cannondale i Scott, jejeje! no coincidim casi mai, pero ja vaig veure la teva historia amb el roadbook ja,,jejejej!

Carles! mersi! i eiii, sort a la duatlo del finde! aquesta es la bona no?

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS