dimecres, 12 d’octubre del 2011

CUPSI 2011

Com fa uns dies es va comentar, el cap de setmana es fa la CUPSI 2011, una prova amb plan bon rotllo, que organitzen tots els que formen part d'aquest grup tan ben avingut. En Guillem Lopz, ha passat aquests dies la informació definitiva de la prova, la qual deixem plantada aqui sota, i animant, a qui tiengui ganes, sens dubte s'animi per dissabte i diumenge, o com a minim, un dels dos dies.

CUPSI 2011:



RECORREGUT:
Dissabte dia 15: sortida bici de carretera:  TORELLO (rotonda del cupsi), MANLLEU (neutralitzada fins a la rotonda de les piscines de Manlleu) ESQUIROL, CANTONI, COLL DE CONDREU (port puntuable als 5 primers corredors i avituallament) JOANETES, COLL DE BRACONS ( port puntuable als 5 primers corredors i avituallament) SANT PERE, TORELLO (rotonda del cupsi)

Diumenge dia 16: sortida bici de muntanya: (TORELLO, CAL VIDRIER (avituallament), voltar per darrera CABRERA, CAN TONI, L'ESQUIROL, (per PATEL), CAMI DE L'HORA, I TORELLO (Rotonda del cupsi)

HORARIS:

Els corredors hi han de ser a entre les 8:15 i les 8:30 on s'entregaràn els dorsals, i es farà el primer control de firmes.
Sortida a les 09:00h


Controls:
Dissabte:
Els col.laboradors hauran de ser a:

Sortida i Arribada: Responsable: Marta Carcasona: 08:00h: Ja hi haurà el control de firmes a sobre la rotonda. Caldrà donar el temps de sortida a les 09:00h i registrar tots els temps d'arribada de tots els corredors. La línia d'arribada ho marcarà el PAS de ZEBRA que hi ha a la rotonda tot venint del Tennis.

Coll de Condreu: A les 10:00h:  Responsable Joan M Rossell + Jordi De diego:  Haureu de posar la línia de control de port de muntanya a uns 100m abans de començar la baixada. Serà en aquest punt a on es tindrà en compte els 5 primers corredors. Llavors just abans de començar la baixada, hi haurà d'haver l'avituallament i el control de firmes obligat per a tots els corredors, Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas.

Coll de Bracons (avituallamento infernal): A les 10:45h: Responsable Laurens, Gemma, Lauri i Ester: Haureu de posar la línia de control de port de muntanya a uns 100m abans de començar la baixada. Serà en aquest punt a on es tindrà en compte els 5 primers corredors. Llavors just abans de començar la baixada, hi haurà d'haver l'avituallament i el control de firmes obligat per a tots els corredors, Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas.

Diumenge 16
Sortida i arribada: Responsable, Nuria Carcasona : 08:00h: Ja hi haurà el control de firmes a sobre la rotonda. Caldrà donar el temps de sortida a les 09:00 i registrar tots els temps d'arribada de tots els corredors a l'arribada. La línia d'arribada serà just a dalt de la rotonda del cupsi.
Cal Vidrier: Responsable Mertixell Capdevila, Marta Krk: 09:35h: Avituallament i control de firmes obligat per a tots els corredors. Això vol dir que tothom haurà de parar i apuntar el seu nom o numero de dorsal al registre de control de pas





Amb un tema a banda, avui aprofitant el segon estiu que estem tenint, hem fet una sortida mega guay, amb un convidat especial, en Liki Viñas, que ens ha acompanay fins a Olot, passant per Vallfogona. No hi han les fotos que ho justifiquin ( encara ), però hi seran, i evidentment, segur que es repeteix alguna sortida plegats, perque ha set prou interessant!
Desprès, da baixar Vallfogona, on en Liki ja ens ha deixat,  ha tocat paradeta a Olot, amb cafetó i madalena inclosa, encara que en Miki i l'Agusti han tirat llarg, amb bocatete de truita jeje. 
La sorpresa ha set llavors, quan començavem a pujar per la Salut direcciò Rupit, perque? doncs perque ha aparegut l'Arnau, vaja, que hem tornat a a ser 4, amb un dia super espectacular ( com els trobarem a faltar d'aqui a res ) , i amb un ritme super macu, disfrutant vaja, i es que quan no es va per sobre de 180 pulsacions, es difruta moltissim!



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS