diumenge, 30 d’octubre del 2011

............CASTANYADA, i novetats al blog ( mica en mica )

Rovellonada
I mes Rovellonada
Dema tocaria tornar-hi...a treballar clar, però alguns estem de sort i demà aprofitarem per fer una mica de BTT, i al vespre, ja menjarem les castanyes;)!!! mentre, entre ahIr i avui, entre tots hem sumat cosetes, encara que la veritat, una mica mandrosos ho estem, encara que no ho sembli.
Ahir va tocar esmorzar de pa amb tomaquet i truita a Alpens, problemes logistics no permetien a alguns fer la última de la Saturday,s, i vam optar de buscar una alternativa, aixo si, dimarts a l'arrossada, mes d'un Independent hi serà!
Avui.... Diumenge, hi hem tornat, amb ruteta i cafetó a St.Boi, però lo bo del dia, era la Pedalada del Rovelló, a Olost, Arnau, Galvany i Charlie, hi han anat, el resultat???? Forces rialles sembla, i un cistell de rovellons!!!
Ah!!! I els del cafe a St.Boi, hem tingut temps de fer foto i tot a la Trona!
Demà, si no hi ha res de nou, tocaraà una sortida per disfrutar de la BTT, l'arnau ens te una sortida preparada per la zona del PuigSacalm... A veure que sortirà!
Com a últim, haureu vist algun canvi al blog. La idea es intentar fer-lo mes participatiu, el màxim participatiu possible, o sigui, que mica en mica, el renovarem, amb un cara nova, per fer bona la frase de: renovar-se o morir! per ara, introduim les millores, mes endavant, es tracta d'anar-les omplint :)
Lo Foil! que marxa!!!
Parada a mitja trona, el dia s'ho valia

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS