dijous, 11 d’agost del 2011

OUT OUTTTTTTTT

Ara si es nota que son vacances, no es troba ningu enlloc!!!!!!! a part de la sortida de dilluns amb l'Arnau, i la de dimarts per anar a esmorzar un tros de coca a Perafita amb en Cucu....poca cosa, mes! be, si, ahir al mati fogonasso a Bellmunt, que per cert, crec que a partir de la setmana que ve, o poc mes enllà, comneçarà a semblar les Rambes, i es que el dia 16 de setembre hi ha la Duatló de Bellmunt, una de les cites de la Vall del ges mes concorregudes, per no dir la que mes....estarà be pujar-hi tot sovint en tornant de vacances :)
La pujada d'ahir va servir per veure que hi ha forma bona, però que de poc serveix aquestes dates.....a veure si sabem mantenir-la per finals d'agost i tot el setembre!!
Demà s'intentarà fer una mica de BTT, 4 horetes?  dissabte hi havia propsta d'en Pep Tarres per anar a fer la Volta al Canigo ( crec que ruta molt maca ) però si diumenge m'acosto a fer la crono dels Pas dels Lladres/ Plà de Barraques, potser hi arribo una mica tocat....i aixo que encara no se si hi anire/m algú o no! Els del Team de França arriben dissabtem i no crec que arribien amb ganes de tanta canya, i l'Arnau marxa precisament dissabte cap a França....En pep va dir que potser venia......algú s'anima??? si es un si, ja se sap que hi han maneres de contacte!!!
L'últim apunt d'aquests dies, es que a part de ser genials les vacances, es que tens molt temps per rumiar, Massa!!! vaja, tant, que el tipic estress de material pensant amb 2012, aquest any arriba abans, nou projecte de bici de carretera, que sembla que en general ( no tots clar ) hi han foces ganes de renovar material per la temporada 2012...i encara estem a mig 2011!!!!! no anem pas be!!!!!!!! però en fi, no tenim pas remei....
Petitt avanç del Projecte FoiL.....

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS