dijous, 28 d’abril del 2011

Objectius....apropant-se...

Desprès de la setmana santa tan rara, encaravem aquesta savent que era caixa o faixa, si volem fer mes o menys un bon paper a Remences, tocava molta canya, i intentar afinar el màxim possible. El temps continua sense acompanyar-nos, però crec que ho anem salvant, uns per una banda i altres per l'altre...vaja, que de canya i calitat n'hi hem ficat aquesta setmana a l'agenda, i a sobre, tenim el dissabte aqui mateix, i farem l'última sortida llarga si  podem....el recorregut? una incògnita encara, dependrà del cel!
Terra de Remences es un dels objectius de molta gent de la Zona, i de molts torellonencs, com no, o sigui que allà n'hi serem uns quants, i evidentment forces Independents :) 9 dies!
Com diu el títol, els Objectius es van acostant, i a part de Remences, hi han coses, que pel fet de no anar-hi no son menys importants,com per exemple Monegros marathon, aquest cap de setmana mateix, que per una badada ( som aixi d'espavilats ) no hi anirem, no vam ser a temps d'apuntar-nos! El mateix diumenge de Remences, hi ha la Pedalada de LES ERMITES , pels que no tinguin ganes de carretera, i els hi vingui de gust un bon entreno amb BTT, es una bona opció, de fet, en Guillem i l'Ernest hi seran, son 85 kms de canya, que donaran per molt.
Anar mes enllà potser es parlar massa ara, encara, però enrecordeu-vos, que Tracks NON STOP està aqui mateix també ja 4-5-2011. La setmana seguent, TransCatalunya ProBike 11-6-2011. L'altre la Quebranta, 18-6-2011, i la seguent Pedals de Foc NON STOP 25-6-2011...algu dubta de que els objectius de molts, estan aqui mateix ja?
Ah!!!  i una informaciò que arribava aquesta setmana, i que per acabar la primera part de l'any estaria molt be, es que ja hi ha data per la VIPEXTREM el 2-7-2011, n'anem parlant oi?

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ei que aquest diumenge hi ha els 100 de les Guilleries! què millor per entrenar per la Remences, jejeje i n'hi ha una altra que fa molt bona pinta 11 i 12 de juny Terra de Maquis, pinta canyera, canyera!

Cristian ha dit...

ufffffffff els 100 d'En permanyer no!!!!!!!!! hi anem vosaltres no? no us agrada ni res aixo :):):)
La terra de Maquis si que es una bona opcio si, però es que nose ni que fer ja, el Juny esta a tope. La setmana abans, Tracks, la del 11 i 12, Maquis i tambe transcatalunya, i la seguent anem a la Quebranta.......buffffffff ni idea de que acabare fent jo....

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS