diumenge, 10 d’abril del 2011

CERVERA ( Segarra Solsones 2011 )

Aquest cap de setmana tocava treure la carbonilla a Cervera, i la veritat que la hem tret i ben treta.
Ahir, els que no venien a Cervera, ( per si algu els troba a faltar a la cronica d'avui ), van fer mega sortida de BTT, Coll de Jou.....etç. Eren L'Arnau, Tarres, Galvany, Chapa, Carra ...en Galvany va tenir una caiguda, greu en principi, però al final no ha set res, sort! Altres com l'Eloi va estrenar roba amb la mastressa, i en Vidal, tambe per la zona del Ripolles, vaja que ningu para per variar, i els que corriem avui, 4 horetes de rodatge per sumar volum!
M'han donat el dorsal 1, hi ha nivell, jajaja
Lo d'avui, a Cervera, era algo que alguns teniem ganes de fer, per provar-nos una mica, i altres, gairabe debutaven amb carretera, vaja, que entre uns i altres, erem molts, Saturday's i Independents, perque hi hem assitit plegats.
Els preparatius, els de sempre, però amb la difernecia que avui matinavem molt, a les 6 marxavem! Personalment, avui havia preparat be tot el que havia de dur a sobre, 3 barretes, 2 gels, 2 bombones de Co2, i dos bidons plens fins a dalt, no volia parar a cap avituallament ( avui era una dia que t'adonaves que si paraves, perdies grup descaradament ).
162 kms, 2500 de desnivell, i moltes ganes de pedalar. Miki, Campos, Koki, Miki, Maria, Isma, Cristian, i Saturday's, Toni, Fiol, Lluis, Lopez.....etç, amb tots, practicamnet nomès ens hem vist a la sortida! Han set puntuals, a les 8 en punt sortiem, per variar el tipic estrès, la carretera es bèstia amb aquest aspecte, a davant sempre hi han molts nervis, jo nontenia ni idea del recorregut, i constantment estava pendent als posicionaments. Per allà davant sempre veia en Miki tivant a davant del grup, es que es l'ostia, jeje, però jo i la resta, ens estimavem mes controlar desde darrera. Els 30 primers kms s'ha rodat a aun ritme alt, i s'havia d'anar amb molt de compte, perque les velocitats son elevades de veritat.
les sensacions eren bones, però ens acostavem a la primera ascenciò del dia, la idea era no perdre contacte amb els de davant, i que ha passat? Doncs que si he perdu contacte!!! Al km 60 ja havia perdut el contacte, i es que no hi ha manera!! Un port de 4 kms, si curtissim, perö es que no hi ha manera de saber aguantar el puntq de patiment per coronar be, haig de millorar aixo, perque tot i que veus que teqns la gent just a 20/30 segons davant, la impotenvia que sents es gran, i es que es impossible contactar! Que dura es la carretera, i mes si bades aixi. En Miki i en Xevi i en Toni si han coronat on tocava, i aixo te premi, que es anar relativament amb calma, perque saps que vas amb grup, i el grup bo!
Tocava descens, un tros de nacional, on he intentat esperonar gent del grup que anavem, perque veia possible contactar amb els de davant, però missió impossible, ningu o casi ningu ha volgut colaborar. Per darrera imagino que tambè tenien les seves guerres, i que patirien lo seu.
Quedava ultim port, però ara puc dir portet, 4 kms, pero ostia, última rampa al 20%, he mirant quin pinyò duia un segin, i quan he vist que no en quedavan, he deduit que allò era dur de veritat, aquest pinyò nomès el faig servir a Bracons! Fent el descens d'aques port, hem atrapat en Toni, que havia quedat despenjat de davant just a aqueste rampes, que aixo m'ha vingut a dir que en Miki i en Xevi, estaven rodant a nivell molt alt.
Quan hem coronat aquest, i hem anfilat la nacional duiem 100 kms, o sigui, quedaven 60 kms de"plat", on per cert, m'he endut una mica de decepció al ceure en Xevi aturat , havia punxat el tubular! I ha decidit plegar, crec que jo haguès fet igual, quan vas be, i et passa algo aixi, et desmoralitzes. Si havien ganes de tirar, seria fàcil, però altre cop, hem set nomès 4 a tirar del grup, m'he rendit, i he decidit amagar-me una bona estona i quan se m'ha passat el mal rollo, he tornat a treure el cap. Anava amb forces, i tot el tram final, que picava amunt, l'hem fet molt ràpid. Al final crec que 28è, en Miki 4:55min, mitja de 32.8kms/h, Cristian 33è amb 4:58min i 32.6 de mitja, i Toni 36è tambè amb 4:55, junts vaja, a viam si trobo classificacions, que encara no hi son,  que de memoria no m'enrecordo de mes, però la veritat es que amb una hora, hem estat tots a lloc, vaja, considero que en general, tots hem acabat amb bones sensacions, i contents.
A mi em toca treure conclusions, que alguna en tinc, i la setmana entrant, agafar-la de recupració, que ja toca, i mirar d'afinar del tot per Remences.....amb un mes, sabrem si hi ha objectiu complert. Mentre, alguna experiencia ens queda pel mig. Queda pendent!!!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ui, m'he estressat al llegir la crònica, no m'ha molat massa, el tema i això que crec que anaves molt i molt bé! Això d'haver de dependre de la resta per intentar recuperar el grup de davant i ser l'únic d'anar motivat per fer-ho ha de ser dur...
però deixant la cursa de banda... PER MOOOOLTS ANYS!! Ara a celebrar-ho a base de bé!

Cristian ha dit...

Ada, la carretera te aixo, que o apretes les dents un xic per sobre del teu limit a moments claus, o la lies i et quedes enrrera! de totes maneres..........GRacies !!!!!!! ja soc una mica mes vell!!!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS