dijous, 3 de març del 2011

CARNAVAL I BTT (Marato de les Gavarres)

Vaig prometre fotos del que es cou a Torelló desde fa mesos, i en especial, les darreres setmanes., que no es poc, el Carnaval de Terra endins! Fins i tot, avui mateix al Gymnàs es notava, erem poquets! i es que aquest cap de setmana a Torelló, els que vulguin, tenen gresca asegurada!
Amb tot aixo que es veu aqui al costat, l'Arnau i companyi, hi han perdut hores i hores!, fins i tot, aquesta setmana estava una mica rallat, i parlant una mica dilluns, va decidir desconectar una mica de bici, i havent passat Carnaval, agafar-s'hi ja un altre cop en serio, sense l'estres de haver d'acabar Carrossa! a veure si es veritat, i recuperem el cap de files! jejeje, mentre, el que si es pot veure que treballar ha treballat, i els de la seva colla, clar! quea guapa no?
Aprofitant que volia posar 4 fotos no biker`s, li he demanat amb en Pepito ( compi de feina ) que em passes alguna foto de la seva Carrossa, que per una vegada esta be posar algo que no te a veure amb lo nostre no?

No m'han deixat que es vegi molt, per aixo s'ha de venir dissabte a Torelló! però alguna cosa es pot intuír de la feinada que porta fer tot aixo....uns pedalem hores i hores, i altres fan coses aixi! mola!

Guapes no???? si!!!!!!!!!!!


A part d'aixo, alguns aquest any, farem bondat, i deixarem estar senyoretes i Carnaval, i seguirem amb lo nostre. Dissabte, farem algo de carretera, qui s'animi ja ho sap, en plan suau, perque diumenge, en Xevi, l'Ernest i Jo, anirem a buscar el primer puntillo de la temporada a Quart, Marato de les Gavarres, i lo suau de dissabte, tambè anirà be pels que surtin de festa a la nit! Arnau, Miki, Eloi, Guillem, Charlie, Koki, bueno i molts mes, tots!  almenys no aniran cansats!
 Pròxim capitol, desprès de Carnaval, i a veure com va les Gavarres, Positivitzant!

4 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ei Cristian, doncs al final ens veurem aquest diumenge!
per cert, molt guapes les carrosses!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

:) ieeeeeeeee, la primera de l'Any, que coincidiriem, mmm! be be!
Si oi? guapes! hi ha aficiò a Torelló amb el tema carnaval!

JORDI ha dit...

Ei,quines carrosses!!!
Espero que considim aviat en alguna sortida.
Disfruta a les Gavarres i no et "machaquis" molt

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

I tu de la Transmaresme!!!!! jeje, ens veiem aviat segur, que aquest any el calendari esta molt atapeït!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS