dimecres, 30 de març del 2011

ARA SI, SOL i BON TEMPS ( Sorida dissabte)


Ver Ripoll-Ripoll en un mapa más grande




La ruta d'aqui sobre, es la que tenim pensada per aquest cap de setmana tan bo, pel temps que diuen que ens farà clar. Es una classica de carretera, pujant Coll de Merolla, passant per la poble de l'Illet, i despres ja, pujar el port especial de la Creueta, mes de 20 kms de port, casi res! La idea es desprès baixar la collada, i a Planoles, anar a fer el Plà de Barraques, una Ascenció d'uns 8 kms, però amb un desnivell considerable. Baixant, i un cop a Ribes, si el temps no ens atrapa, es podria fer un coll dels voltants de Ribes de Freser, per acabar de sumar quilòmetres, que a aquestes alçades, s'aniran posant be! la ruta, vindrà a ser depenent del tros final, d'uns 140kms, amb un desnivell superior als 2000metres de pujada, que sumat al bon temps que farà, segur que ens fa passar un dissabte genial, qui s'anima?
Pel que fa a altres temes, en tenim molts d'oberts, el mes proper, es la Cicloturista de Cervera SEGARRA SOLSONES del 10 d'abril, que crec que serem forces, incloent-hi la gent de la Saturday`s.
Aprofito per fer un recordatori, a veure si algu s'anima a venir a fer La MONEGROS MARATHON, el 30 d'abril, que estaria be anar-hi, i no deuen quedar gaires places ja!
Tot aixo es una mica de resum, perque entre mig hi han cosetes per fer tambè, però que ho deixo per la setmana que be!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS