dimecres, 23 de febrer del 2011

Nou Perfil a Facebook, i ........

Avui, i per fer una mica mes actiu el perfil que tenim a Facebook, hem passat de ser un grup ( amb les limitacions que comporta ) a ser un Perfil dirctament, o sigui que ara serem pocs, però ei, que creixarem segur! mica en mica! vaja, que tots els que no sou amics nostres, ja sabeu que us toca....jeje, AQUI FACEBOOK INDEPENDENT
Tema a part, portem un mes preparant la roba d'Estiu, i sembla que ja esta a la recta fnal, i segurament a principis d'Abril ho tindrem tot, de totes maneres, aprofito per recordar que si algu volia algo, encara es a temps a dir-ho, Aixo si, el que eta clar, es que aquesta petita familia creix, no sabem si per be o per mal, però creix!!
Una mini novetat, i en plan ecònomic-carrer, he pensat que tenir algo per unir-nos quan no anem amb bike, no estaria de mes, o sigui, samarreta de carrer de pim pam er poder anar a fer la cerveseta, o l'aquarius, jeje! agrada??? No esta mal no?
Ah, a part de tot el moviment que port aixo, les hores de bike continuen sumant, demà segurament tocarà sortir fora!! novetat entre setmana, i es que el temps qens esta fent, s'ha d'aprofitar!!
Es veiem el WeekEnd!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS