diumenge, 2 de gener del 2011

Amb retard, però.........

 Mes val tard, que mai no? El 2010 ja es història, i ara que ja el deixem enrrera, puc i podem dir, que ha donat per molt, moltes hores, molts bons moments, algun de delicadet, com no, pero descaradament, la balança s'inclina cap a la banda bona, i tot l'esforç de principi d'any, el de tenir paciencia i mes paciencia, va acabar donant algun resutltat agradable. No cal extendre's gaire, perque seria llarguissim aixo..però aqui van alguns dels moments viscuts al 2010...
PRIMER DIA QUE FEIEM TRACKS!! QUIN POTI POTI DE COLORS

PRIMERA DE GESEXTREM, BELLUNT AL MARÇ!!
a principi d'any, va ser tot amb BTT, però mica en mica arribaven els dies de Flaca!!pero abans!! el que ens dona cada any, puntet...GESEXTREM!!! espero que al 2011, es fagin totes les de bici com a minim!


COLLADA FONDA, ESPINAVELL!!
A partir d'Abril, moltes hores de flaca....!


COM M?AGRADA AQUESTA FOTO!!! ERA L?ESTRENO DE l'ARNAU AMB FLACA
FEIA BONA CARA BAIXANT BRACONS
Terra de Remences, va ser el debut d'alguns en carretera, i no va pas anar malament del tot, i aixo que va diluviar!
I com no enrecordar-me dels Tracks de Diable..?????i ha algu que no s'enrecordi???



NO ENS QUEDAVA RES A LA SORTIDA::::::.....A partir d'aqui....les "pressions" desapareixien, tocava fer la ültima de GesExtrem, la Tipica de Vallter, i un retpte d'última hora, que va ser del tot imprevist, VIP EXTREM, però que al final va resultar Genial, amb el sopar de Germanor del dia abans i tot.......UA!!!!

SOPAR VIPEXTREM!!

PAS DELS LLADRES
 
Desprès tocava Agost, moltes sortides.....que ens feien acabar el mes corrent el Pas dels LLadres, on va guanyar l'Arnau! ueee, però en tots, vam fer una carrera genial!!
Al setembre la cosa ja tumbava, Selenika...Copa Gironina de L'Arnau...Terra de Comptes....Ah.! i les Resistencies.....d'Olost i Roda!! l'any que be n'em de fer mes, quin punt que donen!!
Ah, i tambè un precedent....uan del CUPCICUISTA, que havia de ser poqueta cosa, o al final va estar per sobre totes les expectatives....llastima de ploure el diumenge!!


CUPCI
La resta de l'any, es molt mes recent.....de fet, en entrades de fa ben poquet hi ha escrit, tota l'entrada de l'hivern........inclosa les novetatas de bikes pel 2011....que espero sigui tan tan bon com aquest 2010....

BON ANY 2011 Per tots!!!!!!!!!!!!!!!!


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS