divendres, 3 de desembre del 2010

WEEK END..........LLARG!!!!!!!!!!!

Seria genial, si aquests 5 dies fossin al maig...o juny...però resulta que estem a desembre, i fa un fred que pela! de totes maneres, com que es tracta de no desaprofitar-los, demà farem algo amb els que no vulguin matinar, perque alguns mes matiners ( Tarrès, Carra, Toni, Charlie..) marxen a les 8, amb intenció de fer mooooooltes hores, que la veritat, ara a mi no em ve molt de gust. La seva idea es fer direcciò Olot, passant per Cabrera, i llavors enfilar Castellfollit de la Roca, St.Pau de Seguries, Ripoll, Torello...un pel massa no? però per qui en tingui ganes, segur que no.
La meva idea es algo mes curt...amb 70-80 kms crec que tindre prou, i suposo que l'Arnau s'hi animarà, en Xevi, l'Eloi potser? la veritat es que estaria be ser algu mes, o sigui que si algu en te ganes, pot venir, que ens ho agafem de passeig de veritat, i si pot ser, amb bon esmorzar pel mig! a les 10 sortim!!!!!
Aixo si, desprès del pont, definitivament faig paron, que ja toca descansar de veritat, 15 dies alemnys, a recuperar neurones, i ganes..que a partir de gener.........si, ja se que vaig tard, a fer un paron com cal vull dir, però desde fa un parell de mesos, que la forma va baixant, i aixo es bo, parar de cop no tant...
Per cert, no hi han novetats aquesta setman, ja ho deia jo ja, que tantes coses amb una setmana no podia pas ser bo.....ara poques novetats! toca esperar la bici d'en Miki, però encara li queden 3 setmanes!! potser per aixo ha decidit marxar a esquiar aquests dies, jeje, ah!! amb en Koki i companyia clar!
Demà explico com ha anat el mati, i dimarts, si fa el "bo" que diuen que farà, farem escapadeta per la costa amb flaca, que fa 3 setmanes que no la toco!!!!!!!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ja ho pots ben dir Christian, quin pont més fred que passarem, no convida gaire a sortir en bici, fins i tot ni amb la btt. Però bé, demà, coincidint que hi ha més gent per sortir, pedalarem una estona al migdia. Jo ja fa uns 15 dies que que vaig afluixant i amb aquest canvi de temps que ha fet em penso que és el millor que podem fer. Que vagi bé demà!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Al final vam sortir...aixo si, temperatura màxima per aqui dalt...3 graus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vull viure a la costa!!! jejeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS