dissabte, 11 de desembre del 2010

Descans

Si, per mi...i per algu mes, ha arribat l'hora de desconectar uns dies, oi Arnau? Fa setmanes que esta previst, pero la veritat que costa acostumar-te a estar parat, desprès de tot un any pedalant sense parar. Voliem aprofitar el pont, i ho hem fet. Al final, a part de la sortida de dissabte, en va tocar una dilluns amb carretera, amb molt bona companyia, i es que anar acompanyat de dones, sempre es agradable, jeje, i si a sobre surten casi 100 kms, doncs dia rodo.


 A part d'aquests dos dies, dimecres vaig fer una escapadeta amb en Campos a Bellmunt, feia mooooooolts dies que no hi pujava, desde la duatlo, al setembre, i ja li tocava a la Flash, estrenar-se a la "nostra" muntanya. El plan era pujar i baixar, però com que va semblar poc, vam anar a fer Coll de Bracons...........amb MTB! com als vells temps! casi casi 3 horetes tot plegat.

Demà, i per complemetar l'hora d'Spinning d'ahir, fare una última escapadeta amb en Guillem, molt curta però, perque no tinc temps! i agafare vacances desprès de la MasterClass d'Spinning de dimarts, que sempre es divertit fer-la....el que caldrà desprès, es vigilar amb no omplir gaire la panxa de turrò, aixi poder començar finets ja l'any...
Aixo, si, demà n'hi ha que si que surten. En Miki, que ve del seu repòs, i en Campos, van a fer una rutilla cap Mollò.........bufffffffffffff. I se que en Tarrès, Carra......etç, faran una de les seves encigalades amb MTB, encara que ja m'han dit que demà, algo mes ligth que les de la setmana passada!
Els quinze dies que queden per davant, he pensat que fare un "remember" de tot l'any, dels moments mes divertits que hem passat, i dels molts bon moments que deixem enrrera junt amb el 2010, que la veritat, ha set un any carregat de bons moments....a veure que surt!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS