dissabte, 20 de novembre del 2010

DE CUL!

Doncs si, de cul, de fet, fa dies volia haver donat senyals de vida, però la setmana ha set molt mogudeta. Havien de passar grans coses, i es que no cada setmana arriba bici nova, encara que aquest any no em puc queixar, i que per aquestes dates sempre intento moure fils per renovar material, sempre que arriba l'hora de veure el que esperes desde fa algun temps, ho fa molt mes gratificant, el moment vull dir, i aquesta setmana era una d'aquestes. A mes, tambe esperavem una forquilla per l'Arnau, que si, pot semblar molt superficial, o materialista tot aixo, però carai, com que ho vivim d'una manera especial tot aixo, la veritat es que ens fa passar uns dies molt intensos.
Si, tinc la Flash....
i la veritat es que es guapa de cullons, el pes, tenint en compte que no he pogut anar a buscar-lo a sac, ha quedat prou intenressant 8.64kg, i el funcionament,,,,,aixo es una altre cosa, que segurmanet podre provar diumenge, el que esta clar, es que ja en son dues ara, la d'en Xevi i aquesta, i sembla que a l'horitzó en caura un altre, perque en Miki no s'ha pogut aguantar, i a finals de desembre li arribarà la seva, encara que en el cas d'en Miki, tampoc hi havia molt a fer, estava clar que si canviava la bici, era per comprar una altre Cannondale, ell n'està enamorat!
Per cert, i ja que estem posat amb el tema de la setmana, la forquilla de l'Arnau es ........................

la SID WC XX....casi res no?m'encanta aquesta forquilla, i crec que al seu amo tambe...jeje
Com aqui sobre he dit, lo bo de tot aixo, es que diuemnge, si el temps ens respecta, ho anirem a provar tot a Sallent. La setmana passada vaig deixar l'enllaç, per els que us interessi, i si, ja se que fa molt fred, de fet, ni tan sols jo hi volia anar fa uns dies enrrera, ja que el fred no es per mi, i que fa dies que pensava que havia acabat l'any de carreres, però mira, escoltant a l'Ernest i en Guillem, que evidentment tambè venen, junt amb en Cucu i potser en Charly, vam acabar isncribint-nos aqui, i anirem a passar un amti crec que interessant, i mes siguent carrera, ens donarà l'últim "xispasso" abans d'acabar l'any! del com ha anat, ho deixarem per diumenge però!
Ah, i per acabar, i no menys important, tot i que amb setmanes aixi, sembla que perdi importancia, ja tenim tota la roba d'hivern desde avui. Es guapissima, i les samarretes tècniques se surten! descaradament guapes pel meu gust, a veure si puc posar alguna foto abans del finde, que esta clar, que amb roba tambè anirem d'estreno!
Vaig a dormir, que avui, amb poca lletra, he posat moltes novetats, masses! alguna hauriem de guardar de tant en tant, però va com va, i aquesta ha anat aixi,,,,,,,,,de CUL!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS